![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קודם כל במוסך מורשה אלו הם המחירים והמחירים בהתאם.
מגיבים פה אנשים שלא כל כך מבינים וחבל אני לא בעד להוציא אלפי שקלים אבל מי שלא יודע לתקן לבד הולך למוסך ומשלם. מזה ניקוז בלמים לדעתי סביר ביותר בכדי לנקז שמן ברקס צריך שני אנשים כדי לעשות טיפול כזה וצריך להוציא אויר מ-4 הגלגלים. החלפת משאבת מים 0.3 שעות .נראה פה את האלוף שעושה את זה לפחות 3/4 שעה במינימום. לגבי מסנן שמן אני מכיר את הנושא קודם כל עדיף לא להחליף שמן אך אם מחליפים אני הייתי מחליף גם פילטר עדיף שישאר הליכלוף בתוך הפילטר. נערך לאחרונה על ידי yair068 : 08-10-09 ב 19:52. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
כן זה ידוע ומוכר. אבל במקרה הזה כבונוס מיוחד יש חיוב כפול על החלפת שמן גיר.
צטט:
חובה להחליף שמן גיר בתיבה האוטומטית הרציפה כל 2-3 שנים. אם לא תחליף אז לבסוף זה יהרוג את התיבה. מסנן שמן גיר רציף לא מחליפים לעולם. לא אמור להיות שום לכלוך בשמן גיר. שבבי מתכת אמורים להיתפס על המגנט הפנימי. אין שום אדם בפורום כאן ששמע על הוראה אחרת מבחינת החלפת שמן הגיר. אבל דברים משתנים, לך תדע. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
עלות שעתון של מוסך מורשה לטיפול במשאבת מים הינו כך וכך.
אין קשר אם זה על הדרך או לא. לגבי פילטר ושמן גיר ישנו שני סוגים של שמן וכנראה אלו הם ההוראות. לגבי החלפה מדוע היצרן התקין פילטר והמערכת עובדת על שמן תאר לעצמך שהרכב הייה עושה 200K אז גם אז לא להחליף. תשאל את סער וכתב פעם על אופן החלפת שמן גיר לא כל אחד יודע לעשות את זה טוב והנזק יכול להיות גדול |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
יאיר אתה שוכח דבר קטן - מדובר כאן על תיבה רציפה ולא תיבה ידנית/אוטומטית רגילה.
ההוראות לגביה שונות, הפעולה שלה שונה, והשמן שלה שונה. ואם הדגישו בדף הטיפולים שאין להחליף מסנן - יש לכך סיבה כנראה.
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
אפשר אולי לדבר עם המוסך
אני פונה ללב שלך טיפול הבא חינם או שהולכים לאיגוד המוסכים |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
סיפור מעניין בקשר לטיפולים של הפונטו הזה, הוא עשה ב 8 שנים ו 3 חודשים רק
36k נדיר ביותר, הוא נכנס כל שנה לטיפול ומעניין איך המוסך התייחס אליו ואם הוא קרא לטיפול 20 אלף או 40 אלף למרות שהוא בכלל לא נסע, לפי מה שהבנתי מהחשבונית האחרונה כנראה המוסך הגזלן קרע לו את הצורה והחליף לו ללא צורך כל שנה הרבה חלקים. מעניין היה לראות חשבוניות קודמות. דרך אגב, במוסך שלי לא קוראים לטיפולים 20 או 40 קוראים לזה טיפול תקופתי ומחייבים 1.15 שעות עבודה, במידה ומחליפים שמן גיר, משלמים 0.3 שעת עבודה. פיני |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ליאיר יש לך טעות
בשעתון של פיאט יש "החלפת משאבת מים כאשר רצועת תיזמון מוסרת"
0.3 שעות עבודה פיני |
|
|
|
|
|
#28 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
שלא תחשוב על זה אפילו, זה נחשב סחיטה.
|
|
|
#29 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
0.3 שעה - הבהרה
0.3 של שעת שעתון פיאט זה 18 דקות.
כל 0.1 של שעה זה 6 דקות. בברכת חג שמח - רפי לין
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
תפסיקו להיתמם ולהתייפיף, אף אחד ממוסכי פיאט לא משלם לכם שתסנגרו אותו.
אם הרכב לא היה במצב קטסטרופלי עשו פה על הסבא התמים הזה קופה יפה מאוד |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מוסך מורשה-שפיק מזאווי-חוות דעת | anakonda | בעלי מקצוע | 7 | 31-08-09 16:12 |
| טיפול 160,000 במוסך מורשה של פיאט. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 03-08-09 12:07 |
| מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 19:42 |
| לקיחת רכב לבדיקה במוסך מורשה | Sergey29 | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 06-04-09 09:35 |
| החלפת מנוע פונטו לבד ?? או במוסך ?? | Amit | פונטו - טכני | 4 | 27-08-08 21:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד