![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא חייב להוציא את הפולי לכן אני אומר שאפשר להשתמש בסימן שעל גלגל התנופה זה אותו הדבר כי זה אותו קרנק רק מהצד השני בשביל מה לפרק את הפולי של רצועת העזר.
השיטה של הרובר יותר מעניינת ומאתגרת |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מנוע תפוס.
אם רוצים לבצע עבודה מקצועית, כן חייבים להוציא את הפולי של רצועות העזר, ולא לסמןך על הסימון בגלגל התנופה, למה ?.
את רצועות האלטרנטור והמזגן במיילא מוציאים. נשאר לפרק 3 ברגים עם T או בוקסה 13 מ"מ. כך יש את האפשרות לבדוק האם החריץ בתוך הגלגל שיניים התרחב או שהקייל גזור, או מתחיל להיגזר. החלפתי מנוע בפונטו ספייס מודל 2001, בגלל שהקייל נגזר ונשברה בוכנה. גם החריץ בגלגל התרחב לכדי כ- 5 מ"מ. אני יודע שראית את ההודעה שלי "ראש למכירה" באתר של רפי לין. מדובר באותו הרכב. כתבת, "מספיק שפעם אחת יוציאו את הפולי העליון להחלפת חגורה ואז אנחנו בבעיה". אנחנו לא בבעיה, על גלגל השיניים בפולי יש זיץ, שצריך להיכנס לחור בפולי של הרצועות. אם לא יכנס, נאבד את הכיוון של חיישן הקרנק, והרכב לא יניע. דוד. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
דוד אפשר לעשות הרבה דברים אבל כמו שהבחור ורבים וכמוני משתדלים לא לפתוח הרבה דברים
ואין ניסיון להחזיר במדויק שלא לדבר שאין מקום והמקום צר שלא לדבר להוציא גם גלגל.. אתה יודע כמה וטובים טוחנים את הזיץ הזה ואז הבעייה יותר מסובכת . אצלי 10 שנים הרכב פעם אחת לא החלפתי רצועת טיימינג כי אין לי כח להתעסק עם זה. שלא תבין רצועה חדשה מוכנה נמצאת. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
לא היה מדובר בטיימינג לא מכוון, הטיימינג היה מכוון.
אני רוצה לשפץ את המנוע כולו כפרוייקט,בינתים כל השלבים מצולמים מחר בעה אני יתחיל להעלות תמונות. אין לי מושג איך אאטם ראש מנוע היה ממש גמור (אחרי חודש וחצי,אומנם נסעתי דיי מהר ומשכתי הילוכים והבאתי את האוטו למאמצים מטורפים,אבל עדיין חודש וחצי!,אטמים של איזה חברה כדי לקנות?),מחר אפתח קרטר ואבדוק את המצב בחלק התחתון של המנוע. יש אפשרות להרחיב קצת את נפח המנוע?
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
דרך אגב,הסעפת פליטה שלי במצב גרוע,איפה ניתן לקנות סעפת פליטה?
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
איזה אטם היה לך
האם הרכב התחמם . אפשר להגדיל אצלך לפונטו 60 אם תרצה ראש מנוע 60 משופץ+סעפת דבר איתי בפרטי |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
הרכב לא התחמם לי כלכך...קצת מעל הנורמל
קניתי סט אטמים לא איכותיים זה היחידים שהיו לו. ראש מנוע פונטו 60 זהה לפונטו 55 לא? איפה אני יכול לקנות (אם בכלל) ,פיסטונים, גלגל תנופה, וקראנק מאלומניום או פשוט מחומר קל אחר? זה יגדיל את המומנט או שזה חסר טעם?
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
מזה לא התחמם כל כך התחמם ועוד איך אחרת גם סט לא איכותי היה מחזיק .
לדעתי גם לא החלפתה טרמוסטט או איכותי וחבל לדעתי הרכב לא שווה כרגע יותר מ-1000 ש"ח. קנה לך פונטו 75 או ספייס ותשקיע בה |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
|
הרכב היה מגיע ל-110 , קניתי טרמוסטט לא איכותי כי לא מצאתי את ה"סודאי" הזה שכולם מדברים עליו.
השקעתי על הפונטו הרבה והחלפתי כמעט הכל,אז למה לא לקחת פרוייקט את המנוע הזה ולעשות אותה חדשה? קניתי סט אטמים ביקשתי את הטובים ביותר ,אמרו לי שזה היחידים ושהם הכי טובים שיש,השם לא זכור לי אבל ששאלתי אחרי זמן מה לגביהם צחקו עליי ואמרו לי שזה ממש גרוע (אמרו לי זה יפני) אין לי מושג מה יכול להיות כלכך שונה בין סטים של אטמים אני עדיין מאמין שהם נפרצו בגלל שהעמדתי את האוטו במאמצים. אני ייעלה עוד מעט תמונה. כל רכב יורד בערך שלו אין מה לעשות הזמן עושה את שלו,גם אם אני ייקנה פונטו חדשה היא תגיע לערך של הפונטו כיום. אני מעדיף להשקיע 5 אלף בפונטו שלי ולעשות אותה חדשה מכל הכיוונים ולתת לה הספק גדול יותר,מאשר למכור אותה בגרושים עכשיו.
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
אני לא מאמין לזרוק את האוטו,לא מעניין אותי הערך שלו וכמה שאני יוכל למכור אותו אחכ
אני מאמין בלתקן את האוטו,לשפר אותו וללחוץ איתו
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד