![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
אם כבר העלית את הנושא שוב, אבל מה ההבדל לדוגמא בין פראפלו , לנוזל קירור מסוג אחר שנחשב מעולה ולאו דווקא מכוון למכונית הזו? (לא מבין בזה יותר מדי, בלי להתקיל בשאלות), אני מדבר על מותגים שונים של נוזלי קירור.
|
|
|
|
#2 |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
שני חסרונות גדולים לפראפלו -
1 - מוכן לשימוש (לרוב מגיע בתור תרכיז). 2 - נגישות. PRESTONE,ZIC- אומרים שהם דווקא בסדר מבין כל ה-AFTER MARKET יש עוד את הנוזל קרור בשם המפורסם - הגרמני - לא מציאה בעיניי. הטובים מבין ה"מקוריים" - PEUGEOT / CITROEN , TOYOTA. לי באופן אישי יש נסיון רב מאד עם זה של פזיו/סיטרואן - לכן אני ממליץ רק עליו מ 3 סיבות: 1- נבדק (לאורך שנים) ונמצאה מתפקד מעולה (גם במנועי טורבו עם קרור מים למגדש). 2- מוכן לשימוש. 3- נגיש מאד ומחיר מתאים.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
אתה שולל את פראפלו בגלל נגישות ובגלל שהוא מגיע בתרכיז? אתה יודע שגם אנטיביוטיקה מגיעה באבקה ונדרשת להכנה? (למרות שמדובר בדברים שוניםה ייתי חייב לציין) זה לא אומר שלא קונים אנטיביטיקה, אגב, אתה ממליץ להשתמש בנוזל של פ'זו וסיטרואן על פראפלו ברכב של פיאט? אמרת שהוא נבדק לאורך השנים, גם פראפלו לא?
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נוזל קירור | Suedehead | פונטו - טכני | 24 | 25-04-10 04:40 |
| איזה שמן ואיזה נוזל קירור לשים לPunto HGT ? | y_s | פונטו - טכני | 4 | 02-01-10 10:55 |
| טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
| איזה נוזל קירור לפונטו? | shakedd | פונטו - טכני | 1 | 17-12-08 00:28 |
| צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד