![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עידן, הרכב הגיע לגיל בר מצווה.
![]() לכן לא ניתן לדעת בת כמה מערכת הקירור, ומה הוחלף במשך השנים. הרכב עבר, כ-16K ק"מ בשנה. לא קל, צריך לחשב... ![]() דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
כן זה קצת בעייתי אם אין הסטוריית תיעוד או ידע על מה הוחלף ומה לא,
כך שזה יכול להיות כל אחד מחלקי מערכת הקירור או ראש מנוע במקרה הגרוע |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
ה"פ נוספת שקיבלתי הבוקר מבעל הרכב.
אתה יכול לכתוב שמשאבת מים הוחלפה ביחד עם טיימינג ב185k יכול להיות שהוחלפה באחת משומשת. טרמוסטט + רדיאטור חדשים לפני כשנה 201k קילומטר מעודכן.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מה זה משאבה משומשת ??? דוד הטלפון שלך לא זמין ניסיתי להיתקשר עכשיו |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
המשך מהיום.
אהלן דוד, אפשר להוסיף להודעה שהרכב צורך ממש הרבה דלק..1-10 במקרה הטוב אולי אפילו פחות לפעמים שזה ממש הרבה. כשאמרתי משאבת מים משומשת הכוונה הייתה שהמשאבה משופצת אבל אני לא זוכר אולי שמו חדשה זה היה לפני שנתיים ומשהו.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 29-01-13 ב 18:59. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
פיאט אלכוהוליסטיט? הכל טלוי איך הוא נוהג מתי ,איפו ואיך הרכב מתנהג ואולי לא יזיק להיתחבר למחשב או לבדוק את החישנים ולנקות מצערת
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
לא חושב שבמצב הנתון של המנוע, יש טעם לבצע בדיקת מחשב.
הכיוון נראה ברור. דוד.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
צודק היתי צריך להיתנסח קצת אחרת הכוונה היתה לאחר התיקון של המנוע יש צורך לבדוק ההנחה והבעיה של התיצרוחת דלק ממשיכה
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
שוב ה"פ מהבוקר.
"אהלן דוד,כתבת בהודעה "לא חושב שיש טעם לחבר מחשב,הכיוון הוא ברור"..מה הכוונה בכיוון הוא ברור?..מה דעתך הבעיה?.. האם תצרוכת דלק מעידה גם כן על בעיית ראש?" חבר יקר תשמע. במקרה הנ"ל אני לא רוצה לקבוע דיאגנוזה, ואחר כך לצאת "בצל". הדברים שכתבת מצביעים לכיוון ראש מנוע. לשאלתך, הביקור אצלי לא עולה כסף. אולי תשלם עבור זה שהפכת אותי כאן לדוור שלך. ![]() תבוא כפי שקבענו. קודם ניבדוק קומפרסיה ולחץ הפוך, אתה תפרק פלגים ונבדוק ביחד. דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
עדכון מהיום נשלח בה"פ מבעל הרכב.
היום נסעתי לעבודה (4 רחובות מהבית),נסיעה של 10 דק' בפקקים + קצת חום ארץ-ישראלי. הגעתי לעבודה והיה לי עוד זמן לפני שאני נכנס למשמרת אמרתי נעשה בדיקה קטנה. הגעתי לעבודה עם חום מנוע שמצביע על בין רבע לחצי בחום. אמרתי אני יחכה שיגיע לטמפ' עבודה ואז נראה אם המאוור נכנס בזמן לעבוד ומה הסיבות האפשריות לחימום יתר שלו. החום הגיע לטמפ' עבודה ואף התחיל לטפס ועבר את האמצע והחל לטפס..ישר פתחתי מכסה מנוע לראות אם הונטה מתחילה לפעול ולהפתעתי היא לא עבדה בכלל. מיד כיביתי את המנוע ואז קרתה ההפתעה הבאה: פתאום החל לנזול נוזל קירור מהפקק של המיכל עיבוי (פקק חדש שנקנה לפני שבוע וחצי כן?)..כשפתחתי את המכסה מנוע ראיתי שהונטה החלה לעבוד (לאחר שהמנוע כבוי כחצי דקה) לפני שנה החלפתי רדיאטור + טרמוסטט+יוניט חום ששולט על הונטה והכל עבד כשורה..בחודשיים האחרונים שמתי לב שהיא תמיד עובדת אך לעיתים נדירות היא לא עבדה אבל לא ייחסתי לכך חשיבות מפני שהחום מעולם לא טיפס מעבר לחצי נ.ב שמתי לב גם שהרכב סוחב ואין בו בעיית סחיבה..בעיקר מעל 2000 טור קטונתי מלדעת מה הסיבות ומה ניתן ללמוד מכך,לכן אני שואל מה דעתך?..
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 7 | 26-10-12 09:54 |
| ה"פ שקיבלתי. | davidmzr | פונטו - טכני | 1 | 10-09-12 14:35 |
| ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 22 | 05-03-12 13:51 |
| היום קיבלתי את הרישיון לאחר 8 חודשי שלילה. | שחרון | פורום המועדון | 8 | 26-06-09 18:02 |
| היום קיבלתי פלאגים חדשים מסדרת NGK VX PLATINUM | Amit | פונטו - טכני | 0 | 22-06-09 13:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד