![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#32 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
אני לא אתייחס לכלל התגובות שכתבתם כי לגבי הנורית של ההזרקה - מסתבר ששכחתי לחבר מחבר מסויים וברגע שזיהיתי את זה חיברתי והנורית נכבית.
לחץ דלק - בדקתי כשהחנוכיה מפורקת והמזרקים מחוברים - נראה סביר לחלוטין ( לא לשכוח שמזרק אחד לא מתפקד. - אני אנסה לעשות ניקוי לפי הלינק שיאיר שלח. אין נזילות דלק. איך אני יכול לבדוק את איכות הבנזין? עכשיו לתגובה של דוד, בקשר לסיבות לפיצוצים במצערת. 1. סדר הצתה לא נכון - אי אפשר הרי לטעות בסדר ההצתה, וזאת משתי סיבות -א. אורכים (הן של כבלי ההתצתה והן של סלילי ההצתה ו-ב. כתוב על המנוע איזה סליל מצית איזו בוכנה. 2. טיימינג לא מכוון - בזה אני לא מבין, בן עשה מצווה גדולה, הגיע אלי וכיוון. ואני בהחלט סומך עליו שהוא כיוון נכון. 3.עודף דלק בצילינדר - איך? מאיפה? נניח שכן. ניסיתי גם לאחר יום להניע והמצב זהה- עדיין יש פיצוצים בניסיונות הנעה.
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 13:55 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 16:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 11:10 |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 24-07-07 23:19 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד