![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#30 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר ברשותך מס' הערות.
כדאי לפרק את הבלוק. ולקחת לבדיקה אצל החרט. נראה לי שבן עומד "לאכול אותה" שוב. את הקרנק והצילינרים לא בודקים עם האצבעות, בבדיקה לא תדע אם הם אובלים. הונינג לא עושים עם מברשת פלדה, אלא עם מכשיר כמו בתמונה המצורפת. ברכב שלך אם היית מקפיא את הפקק בפריזר, היה נכנס לך בקלות. אני מקפיא את הפקקים החדשים עם בלון גז מזגן נוזלי. "גיליתי ששתי רינגים איטום לא ממש אוהבים לשבת במקום." זה מצביע על טלטל עקום, ספייסרים בקרנק שחוקים או שחיקה מעבר למותר בצילינדר. צריך לבדוק אם הקרנק לא זז קדימה אחורה. ע"י הזזת גלגל התנופה או הפולי. באם הוא זז או הטלטל עקום, הקרנק לא ידחף את הטלטל למכז הצילינדר, יבצר לחץ על הבוכבה והרינגים לא יעבדו בזווית נכונה. יש מצב שהקרנק זז, והתזוזה לא תשפיע/תעיף על רצועת האביזרים. לא מספיק שהטלטלים זזים מצד לצד. במנוע טנדר c-15, החרט ביצע לי חריטה בצילינדרים(לא הונינג). למחרת קניתי בוכנות חדשות לפי המידה שהוא חרט. בזמן הרכבת הטלטלים לבוכנות בחום. בעל העסק לא היה, העובד לא חימם מספיק את אחד הטלטלים, דפק על הפין ועיקם טלטל. לא ניתן היה לראות שהטלטל עקום. לאחר חודש נסיעה נאלצתי לפתוח שוב את המנוע. במצב רגיל יכול להתעקם טלטל, מחדירת מים לצילינדר. דוד. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 16:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 13:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 15:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד