![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
לאחר החלפת שמן ייתכן ויהיה קצת חוסר, זה בסדר להשלים טיפה.
אני לא חושב שזה כדאי להשלים עם שמן של חברה אחרת. ה5W40 של AGIP מצויין ומומלץ. שוב, לדעתי לא בערבוב עם שמן אחר, גם אם הוא באותה צמיגות. כמו כן, ניתן למצוא קישור לדביק גם בחתימה שלי |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: hgt נסיך צהוב
|
מעדכן-
לא הוספתי שמן על פי הצעות מקצועיות וטכניות של לא לשלב שני סוגי שמנים- הוזמן שמן זהה לשמן במנוע ומחר הוא יהיה בידיי כמו כן מחר תעשה גם תושבת מנוע עליונה מקורית,ניקוי מצערת,החלפת פילטר אוויר,תוסף דלק K44 ,רבעיית מגנזיום חדשים וזוג מנורות osram ""דמוי קסנון" .אחזור לעדכן עם תמונות של הגלגלים החדשים . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
תתחדש ותעלה תמונות מה אתה מתקמצן??
|
|
|
|
#14 |
|
Member
|
***ח צילמתי אותה כבר אבל יצא קצת חשוך אבל תאמין לי שאין לי כוח לחבר את הטלפון למחשב להוריד תמונות לעלות אחרי 13 שעות עבודה ביום תן לי להישען אחורה על הכורסא ולקרוא שרשורים מעניינים על ה HGT
![]() אני עדיין לא סגור על איזה גאנט לבחור , שחור,כסוף, ניקל . אשמח אם תמליצו לי! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תישאר עם המקורי
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
......
חזרתי לעדכן!
טוב אז ככה ,בוצע ניקוי מצערת מקצועי ובעיית הטורים המרקדים נפתרה (נפטרה ) תודה רבה על המדריך המצוין!הוחלפה תושבת מנוע עליונה (עם קצת עזרה מהדוד ) . תוסף K44 + מנורות OSRAMדמוי קסנון (העאלק) +פילטר אוויר+עוד 2 ליטר שמן מנוע סליניה 5W40 והחלק העיקרי, ננעלו רבעיית גאנטים שחורים מבריקים מהממים עם פס אדום של חברת HRS (ואתם עכשיו אומרים לעצמכם WTF? למה שחור מבריק ולמה עם פס אדום ) לא נקרא לזה חסד אבל הם ממש מוסיפים לאוטו מראה קרבי מאחורה החלנות הכהים (ממש כהים) משתלבים יפה עם השחור ובע"ה כשהרכב יקבל טיפול מסור על ידי הפחחים של צמפיו'ן מוטורס עם הצבע החדש הם יהיו הרבה יותר מהממים, רציתי המלצות לגבי צביעת הקליפרים ,אדום כמו הפס החיצוני של הגאנט ורוב קליפרי הספורט למינהם\צהוב צבע הרכב ???? בקרוב מאוד האעלה תמונות של הרכב וגם הגיע הזמן שהכרטיס שלי יחבוק בתמונה של הנסיך הקטן ![]() שיהיה לכולנו ערב מצוין, בברכה ליאור מילמן |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Member
|
...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
הייתה של עידן מהפורום ועכשיו היא של עוד מישהו מהפורום רק שאני לא זוכר את שמו.
למה? פנסים?
|
|
|
#20 |
|
Member
|
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 13:52 |
| רפידות בולם - פיאט פונטו ספייס 2003 | komissar2007 | פונטו - טכני | 4 | 02-10-10 18:48 |
| שאלה| מה השם של פיאט פונטו ספייס בחו"ל | oren1 | פיאט כללי | 5 | 15-05-10 17:18 |
| רפידות ודיסק פונטו ספייס אטומטית 2001 | יעקב | פונטו - טכני | 3 | 17-04-08 09:43 |
| פונטו ספייס - רעידות כאלה ואחרות | פורום הגראז' | 5 | 06-05-07 18:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד