![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
אגב, ניראה לך מוגזם??
ואיך זה יוצא 80%, אשמח אם תפרט. אוסיף עוד כמה פרטים: האלטרנטור היה מרכב זהה שעשה 120K, ועוד הוא כאילו היה בהפסד בגלל שהוא אמר לי מחיר אחד, וא"כ שינה אותו. כך שלפי דבריו יצא שלא שילמתי לו על העבודה אלא רק על החלקים + המע"מ. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
מוטי, אני אנסה לענות במקום רקובי כי גם אני חושב שהבנתי כמוהו.
תחילה אמרת שהמוסך רצה 500 שח ובסוף יצא ששילמת 900. זה 80% יותר. שנית, נראה מאוד מוזר הסיפור הזה שהוא אמר לך אחרי זה שהוא שרף על זה יום עבודה. הוא אמור לדעת מה זה עבודה של להחליף אלטרנטור. דבר שלישי, עכשיו אתה עוד מציין שאפילו לא הרכיבו לך חלק חדש כי אם משומש... נשמע מאוד לא טוב ורצוי שנדע להזהר מהמקום הזה. נערך לאחרונה על ידי snufkin : 11-11-09 ב 22:35. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
הסיפור המוזר הזה התחיל מאז שקניתי את הרכב הזה,
כל מוסך שאני בא, אומר לי שהוא מכיר את סוג הרכב. יודע עליו ועל בעיותיו, ועוד מוסיף שעשה עבודות על סוג הרכב כמו שיש לי, בלי סוף. מה שקורה א"כ זה ש"הגאון" שקיבל את הרכב לטיפול ו"ידע" עליו כ"כ הרבה, מתפלא איך יש לאוטו הזה מנוע 1.6! זה קורה לי בהרבה מוסכים שברב המקרים גרמו נזק מאשר תועלת, מה שמזכיר לי את ההודעה שבה ביקשתי חוות דעת על המנוע שאמרו שהוא גמור למרות שעשה אוברול לפני שנה +. נ.ב. חשוב לי להדגיש שאני חזרתי ואמרתי לו שהמנוע 1.6 ואפי' א"כ הוא עוד הסתבך, המסקנה שלי היא שאני חייב להיפטר מהרכב הנ"ל, כי במחיר הטיפולים שעשיתי לו במשך שנה יכולתי בקלות לרכוש ספייס טובה בשנתון גבוה. פיאט כמו שראיתי פה, שהיא עובדת היא כמו גן עדן, שמתחילים הבעיות הוא כמו גהינום ממש כך. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
אני דווקא הייתי אומר שהמסקנה צריכה להיות שתתחיל לטפל במוסך נורמאלי ולא במוסכים חאפרים.
אין מה לעשות, אם אתה רוצה שיעשו לך עבודה ומקצועית אתה צריך לשלם על זה בהתאם. בסופו של דבר במקרה שלך גם שילמת יותר וגם עשו לך עבודה גרועה. כמו שכבר אמרו פה חכמים לפניי, אם אין לך כסף תטפל במוסך מורשה. כמובן שזה לא תמיד כך אבל הדוגמא שלך היא קלאסית. גם יקר, גם עבודה גרועה, ובנוסף להכל אתה מאוכזב בהרכב שלך, שאין לו שום אשמה לכל מה שקרה. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
אתה רוצה דוגמא ממוסך מורשה? אין בעיה!
מוסך מורשה פיאט בירושלים סרק את מחשב הרכב בסורק תקלות שעלה לי 300 ש"ח לבדיקה, תוצאות הבדיקה קבעו שצריך להחליף חיישן סל"ד, נפרדתי מ- 1300 ש"ח. לבסוף אחרי שנה וקצת נהרס החיישן שוב, זה לא דבר שאמור לקרות ולפי מה שהבנתי מחבר הפורום פה צריך לאטום את סביב החיישן כי כל טיפת מים הורסת את החיישן, זה היה מוסך מורשה שאמור היה לדעת זאת ולטפל כמו שצריך. זה היה המקרה שבו החלטתי לא לחזור לאותו מוסך שהוא היחיד שהיה מורשה באזורי. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
אני מעדיף לטפל במוסך חאפר שאין לו את כל המיכשור הטכנולוגי והאלקטרוני מהמילה האחרונה ולקבל יחס אישי יותר ולדעת בדיוק מי מטפל לי ברכב כשאני מגיע (גם את הרופא שלי אני לא מחליף בקלות). מאשר לטפל במוסך נוצץ שכל פעם מחליפים לי את המכונאי המטפל או שאין לי כל ידע לגבי יכולתו והתמצאותו בתחום ולקבל יחס אישי ממנהל העבודה במוסך שאין לו צורך לרחוץ את ידיו עם סבון בסוף היום וזה כמובן ללא הכללה אבל קורה בהרבה מקרים מניסיוני עם רכבים מהעבודה ודעות של חברים.
ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא!!! נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 12-11-09 ב 03:01. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס SX
|
עמית - אלו מילים כדורבנות....
גם אני הולך בדרך שלך למרות שלפעמים מה שזול עולה ביוקר - אבל זהו טבע האדם. במקרה שלי נראה לי שעשיתי את הבחירה הנכונה, רוב נסיעותי הם מחוץ לעיר ולהפתעתי פעם ראשונה שאני רואה את מד החום יורד כאשר אני נוסע בכביש מהיר.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
במקרה גם אני עמית אז חשבתי שאתה מתכוון אלי בהתחלה
כמובן שכל אחד מעדיף לשלם כמה שפחות ולקבל כמה שיותר. נושא המוסך המורשה מול מוסך לא מורשה נטחן עד דק בפורום הזה. לא התכוונתי להגיד שמוסך מורשה הוא הפתרון הכי טוב לכולם, אלה התייחסתי ספציפית למקרה של מוטי, שנראה שהוא לא מכיר אף מוסכניק באופן אישי ויש לו רק נסיון לא טוב עם מוסכניקים חאפרים ומוסכים לא מקצועיים שמצצו את הכיס שלו ויותר גרוע, את הבטחון שלו ברכב. במקרה כזה הייתי ממליץ לבן אדם ללכת למוסך מורשה, שבו "אמורים" לדעת את העבודה ולעשות אותה טוב. יש המון המלצות פה בפורום על מוסך מרשה ספציפי שהוא גם מקצועי, גם נותן יחס אישי וגם הגון. כמובן שקיימים מוסכים לא מורשים שמטפלים יופי אבל כנראה שהוא לא מכיר כאלה ופתרון התחלתי טוב זה ללכת למוסכניק הגון ומקצועי. בסה"כ גם אני מסכים עם עמית וגם עם עוד קצת בטחון הייתי שמח ללכלך את הידיים בעצמי אבל לא הכל אנחנו יודעים ומה שלא יודעים משאירים לבעלי המקצוע לעשות, ואלו כדאי שיהיו באמת מקצועיים. טוב, מספיק חפרתי. בהצלחה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק | idanl | בראבה - טכני | 16 | 04-12-08 21:36 |
| אי סדירות ברעשי מנוע (רצועת אביזרים) | gsk | פונטו - טכני | 5 | 08-10-08 00:00 |
| צריכת דלק | dineir | פונטו - טכני | 1 | 05-11-07 12:09 |
| צריכת דלק. | פורום הגראז' | 2 | 19-06-06 22:47 | |
| צריכת דלק | פורום הגראז' | 1 | 23-03-06 21:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד