![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#12 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אין שום צל של ספק שגם באור יום מלא נורה עוזרת להראות ממרחק גדול יותר!
כמובן שבתנאי אובך, עננות וכד' אורות מגדילים את המרחק ממנו אתה נראה. גיא- אם אתה מדבר על חסכון כספי, מה ההגיון בדבריך? הרי אם שוטר יקנוס אותך בגין אי הדלקת אורות הרי שזה יתקזז לך עם עלות הנורה ל 35.4 שנים. לגבי "אלטרנטור מתאמץ"- שטויות. אתה יודע מה? אל תפתח חלון- מגדיל את התנגדות הרוח = פחות דלק. אל תדליק אזעקה- אם היא תדלק בטעות= בזבוז המצבר. אל תפעיל מזגן- מנוע מתאמץ= צריכת דלק גבוהה. אל תתקין ריפודים ברכב- יותר משקל= צריכת דלק גבוהה. אל תאכל לפני נהיגה- יותר משקל=צריכת דלק גבוהה. כמובן שתבטל את תאורת תא הנוסעים, תא המטען ותא הכפפות אחרת תגרר להוצאות כספיות עצומות. תתחיל מזה שתכבה את פנסי הפוזערפל. דבר אחרון- עוצמת אור מודדים ביחידות לוקס או ביחידות נר\רגל. לא במעלות צלזיוס המשמשות למדידת טמפ. אני אסביר לך שתבין: גם כאשר על פי המפה הסינופטית ישנו שקע ברומטרי (שרבי, עם רום ניטרלי) מעל איזור פלסטין (ע"פ המפה שהבאת), יתכנו תנאי שרב, מתחת ל 30% ממוצע לחות ארצי מה שילווה ככל הנראה באובך עקב האבק והחול שיש באוויר. נניח שבאותו יום תגיע הטמפ' ל 42 מעלות צלזיוס ועוצמת האור תהייה כ-350 Lux. לשאר חברי הפורום:יום שרב עם עם אור חלש. אני מבטיח לך שבחורף מואר פה לא פחות מישראל. גם במינוס 15.
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעשה במזגן HGT | B_M | בעלי מקצוע | 7 | 08-07-09 20:44 |
| מחפש וינקרים חזית לבנים לפונטו דור ראשון | קניה | 3 | 26-12-08 01:41 | |
| מעשה טיפשי ואחריו שאלה | aflalo | פונטו - טכני | 9 | 25-03-08 19:26 |
| שלום, קיבלתי הצעה מפתה ורציתי לדעת האם כדאי | levrado | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 10-03-08 20:45 |
| פנסי חזית פונטו ספייס 2003 | פורום הגראז' | 5 | 12-08-07 22:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד