![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
תגובתי למקרה
תגובתי המתבקשת למקרה ..
אם השוטר לא רשם לך דו"ח במקום קשה לי להאמין שתקבל דו"ח בדואר ככה שאני כמעט בטוח שאתה יכול להיות רגוע. דבר שני היית צריך לבקש מהשוטר שיזדהה בפניך על ידי הצגת שוטר וקבלת שמו בצירוף מספרו האישי(דבר שהוא מחוייב לעשות במידה ואתה מבקש). לאחר מכן לפנות למח"ש, להתלונן בצירוף פרטים מלאים ככל האפשר של המקרה, את צורת הדיבור שלו אליך והתיחסותו אליך . מה שהשוטר (לי דווקא נשמע יותר כמו מתנדב תנועה עם עודף מוטיבציה) עשה לפי דעתי זה סתם להפחיד אותך, והוא רשם את פרטיך במה שנקרא דו"ח בדוקאים שזה סתם דף שבו מסכמים רכבים שנבדקו במהלך משמרת ולמעשה הדף הזה במרבית המקרים מושלח לאחר מכן לפח או מוצא את הדרך לארכיון מאובק במשטרה שם הוא יישכב עד שייגרס. לגבי זה שהשוטר ביקש ממך להישאר ברכב , קודם כל זה שהוא ביקש ממך להישאר ברכב זה נכון וזה מה שהוא מחוייב לעשות, על פי הוראות השר לבטחון פנים ומפכ"ל המשטרה, כששוטר עוצר אותך לבדיקה הוא מחויב לגשת אליך לרכב ואתה אמור להישאר ברכב. זה שהוא עשה את זה בצורה לא מנומסת ובניבול פה זה כבר לא בסדר ויש כמו שציינתי כבר מקום מתאים להתלונן. שבת שלום וסע בזהירות |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
הרבה אומרים לי שיש מצב שהוא מתנדב , אבל הוא לא היה נראה לי ככה . אבל יש מצב אני לא מבין בזה . אם אני באמת יקבל דו"ח אני אתלונן עליו . הוא גם אמר לי : " כנס לאוטו לפני שאני מביא לכאן קצין תנועה שיקח לך ת'אוטו " ולא התווכחתי סתם הוא היה קריזיונר . אני נוסע בזהירות ( לפעמים ) , אבל זה היה באנדרנלין של הניצחון והצופרים ... אז אמרתי יאללה נלחץ קצת . יש לי גם אגזוז פריפלו , ככה שעוברים את ה3.5 טור , האוטו קצת נפתח ... יש גם פילטר פתוח שעוזר לכל היניקה , נראה לי שהוא יותר שמע את האוטו מאשר שהוא התייחס למהירות של האוטו . . . שוטר כושל (: שבת שלום . ! |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||