![]() |
סיפור הזוי עם שוטר הזוי ...
טוב סיפור קצת הזוי שקרה לי אתמול ...
קצת ארוך...אבל שווה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D אתמול אחרי הניצחון של הפועל חולון ( אני חולוני ) - יצאתי לחגוג עם כולם בפארק פרס . עם כל ההתלהבות וכל הצפצפות וכל המכוניות , זינקתי מרמזור קצת מהר , ונכנסתי לתוך החניון של ימית 2000 . ליד הצומת עמדה משטרת תנועה , נכנסתי לחנייה לא במהירות מטורפת , אבל משכתי טיפה את ההילוך הראשון . בכל מקרה עברתי נכנסתי לחניה ופתאום משטרה באה אליי : " פונטו עצור בצד " , סבבה עצרתי פתאום אני רואה שמקיפים אותי 3 ניידות |: בא אליי השוטר תנועה העצבני הזה (שאני לא יודע ת'שם שלו ) , בא צועק עליי : "אתה בסדר ?! איך אתה נוהג ?! מזה הנהיגה הזאת ?! " ככה צועק וצועק ... בכנות לא נהגתי כזה מהר , אם זה היה מהר כמו שהוא מתאר את זה הייתי מבין , הייתי אולי אולי עד 40 קמ"ש , וזה לא היה הרבה ביחס למקום . אחרי שהוא צועק (ויורק) הוא ביקש ממני את הרישיון שלי ושל הרכב , הוא לקח את זה לצד והתחיל לרשום את הפרטים שלי בפנקס (?!) :confused:. יצאתי מהאוטו באתי לדבר איתו , אני רואה אותו עוד יותר עצבני , אומר לי : " כנס לאוטו ! אל תצא אליי ! הוא אמר לי את תדבר לפני שאני יעשה לך בדיקת אלכוהול ... " בכל מקרה אני שואל שוטר אחר על מה הוא מאשים אותי ? על איזה סעיף ? השוטר השני אומר לי על נהיגה בקלות דעת / ראש ( לא יודע מה ההבדל ) ... אז אמרתי לו מזה ? הוא אמר לי : "נהיגה בחוסר זהירות ." אמרתי לו מה הקנס ? אמר לי : " 500 ש"ח עד 1000 ש"ח , יש 3 דרגות לקנס " אמרתי לו טוב ... ואחר כך השוטר העצבני בא אליי , הוא אומר לי : " אתה תקבל ת'קנס שלך , עליי , אני אדאג לזמבר אותך " אמרתי לו טוב ושתקתי . אחר כך הוא נתן לי את הרישיונות ונתן לי ללכת . (אחרי שכולי אכול סרטים מהדו"ח הלא ברור הזה ) מה מוזר כאן ?! לא קיבלתי שום דו"ח ושום קנס ביד ! ! ! :eek: לא חתמתי על כלום , הוא רק לקח את הפרטים שלי ... עכשיו לפי מה שהבנתי הוא סתם עשה רעש בשביל להפחיד אותי . שוטר לא יתן לי ללכת בלי שאני יחתום ויקבל דו"ח ביד ושאני יודע מה עשיתי . דיברתי עם שוטר תנועה שאני מכיר , הוא אמר לי שקיים כזה דבר שנקרא דו"ח לבן - זה דו"ח על סך 250 ש"ח , והשוטר תנועה מעביר את הדו"ח לשוטר בדרגה בכירה והוא שולח לי קנס בדואר . אני לא מאמין בדו"ח לבן הזה אבל בסדר . בכל מקרה מזה יכול להיות ? יש מצב שהוא סתם הזהיר אותי ? יום ראשון אני אדע בדיוק מה הוא רשם לי , נתתי לשוטר תנועה לבדוק לי במאגר מה הוא כתב עליי . טוב קצת מוזר והזוי , שוטרים זה עם של מפגרים בכחול , וחושבים שהם יכולים לעשות הכל ... תכלס חבורה של כלומניקים שאין להם חיים , וחבורה של מתוסכלים מהחיים ... העיקר הפועל חולון לקחה את הפיינל-פור , הכל בסדר ! (: שבת שלום , נאור . נ.ב מישהו מתכוון להגיע היום למפגש ה-5 בהיכל נוקיה ? |
ב- 40 קמ"ש בהילוך ראשון המנוע מרעיש ולכן חשב השוטר שנהגת מהר, הריי לרובם אין שכל.
רוב הסיכויים שהוא ניסה להפחיד אותך בלבד ולא תקבל דו"ח בדואר. אני גרמתי לשוטר היום לא לעצור אותי לבדיקת רישיונות, אני חושב שהשוטר היה בהלם! כביש 70 לכיוון צפון בקטע שבין מחלף אליקים לצומת יקנעם. 2 נתיבים לכל כיוון עם שטח הפרדה בנוי ושוליים רחבים. על הנתיב הימני 2 משאיות סמיטריילר ענקיות עם מטען הנוסעות אחת אחרי השנייה במרחק שרכב יכול להיכנס בניהם. החלטתי לעקוף את המשאית הראשונה שכנראה ביטלו לה את הטכוגרף (והמבין יבין) ולאחר העקיפה האצתי עוד כדי לעקוף את המשאית השנייה. פתאום אני מבחין שעל השוליים עומדת ניידת של מתנ"א והשוטר בחוץ ומחכה לעצור אותי כי הוא הסתכל עליי. מכיוון שזה היה ממרחק רב לחצתי על הברקס בחוזקה ונכנסתי חזרה לנתיב הימני בין 2 המשאיות תוך כדי איתות. בקטע הזה אין לשוטר שדה ראייה, זה סיבוב קטן והיה עצים אז פשוט יצא שהמשאיות הסתירו אותי והשוטר לא הבין לאיפה בדיוק נעלמתי... עד היום עצרו אותי רק פעמיים לבדיקת רישיונות: בתוך יוקנעם בשדרות רבין (בדיקת כל הרישיונות. הייתי אז עם מדים כי בזמנו עוד הייתי בצבא אז זה עשה רושם טוב) ובפעם השנייה זה היה כבר בכביש סובב כינרת אחריי איזו פניה ימינה. השוטר ביקש רק רישיון נהיגה והסתכל על המדבקה של הטסט ושחרר אותי מהר מאוד, ואפילו היה מאוד נחמד ותוך כדי שהוא נותן לי חזרה את הרשיון הוא אומר לי "גיא נסיעה טובה!!" הייתי קצת בהלם איך יכול להיות דבר כזה, כנראה שיש גם שוטרים נחמדים. |
גיא כמעט והזכרת לי את הסצינה ממהיר ועצבני 1
שטורטו (וין דיזל) נכנס מתחת לאחת המשאיות :D |
אם לא קיבלת דו"ח מהשוטר, אז גם לא תקבל אחד :)
ואגב מהיר ועצבני, הסצנה הזאת בחיי היום יום לא אפשרית. המשאית פשוט נמוכה מדי :) |
בדוק שאני לא יקבל ???
100 אחוז ? (: |
תגובתי למקרה
תגובתי המתבקשת למקרה ..
אם השוטר לא רשם לך דו"ח במקום קשה לי להאמין שתקבל דו"ח בדואר ככה שאני כמעט בטוח שאתה יכול להיות רגוע. דבר שני היית צריך לבקש מהשוטר שיזדהה בפניך על ידי הצגת שוטר וקבלת שמו בצירוף מספרו האישי(דבר שהוא מחוייב לעשות במידה ואתה מבקש). לאחר מכן לפנות למח"ש, להתלונן בצירוף פרטים מלאים ככל האפשר של המקרה, את צורת הדיבור שלו אליך והתיחסותו אליך . מה שהשוטר (לי דווקא נשמע יותר כמו מתנדב תנועה עם עודף מוטיבציה) עשה לפי דעתי זה סתם להפחיד אותך, והוא רשם את פרטיך במה שנקרא דו"ח בדוקאים שזה סתם דף שבו מסכמים רכבים שנבדקו במהלך משמרת ולמעשה הדף הזה במרבית המקרים מושלח לאחר מכן לפח או מוצא את הדרך לארכיון מאובק במשטרה שם הוא יישכב עד שייגרס. לגבי זה שהשוטר ביקש ממך להישאר ברכב , קודם כל זה שהוא ביקש ממך להישאר ברכב זה נכון וזה מה שהוא מחוייב לעשות, על פי הוראות השר לבטחון פנים ומפכ"ל המשטרה, כששוטר עוצר אותך לבדיקה הוא מחויב לגשת אליך לרכב ואתה אמור להישאר ברכב. זה שהוא עשה את זה בצורה לא מנומסת ובניבול פה זה כבר לא בסדר ויש כמו שציינתי כבר מקום מתאים להתלונן. שבת שלום וסע בזהירות |
גיא הרשה לי לתקן את דבריך.. טכוגרף לא ניתן לבטל.... אתה התבלבלת בין טכוגרף למגביל מהירות.
טכוגרף לא ניתן לבטל , הטכוגרף הוא מכשיר שנועד בסך הכל לתעד את מהירות הנסיעה. מה שאתה התכוונת לפי דעתי שהם אכן ביטלו (למרות שיש משאיות כבדות שאין להם מגביל מהירות) את מגביל המהירות. צטט:
|
צביקה התכוונתי לשניהם.
אם בעל משאית מספיק "גיבור" כדי לבטל את הגבלת המהירות הוא חייב לבטל גם את הטכוגרף, אחרת יעלו עליו מהר מאוד. אני באמצע עקיפה והוא מגביר את המהירות כדי שאני לא אעקוף, נהג מוזר הוא חשב שהוא יכול "להתחרות" איתי עם משאית כזו? |
צטט:
הרבה אומרים לי שיש מצב שהוא מתנדב , אבל הוא לא היה נראה לי ככה . אבל יש מצב אני לא מבין בזה . אם אני באמת יקבל דו"ח אני אתלונן עליו . הוא גם אמר לי : " כנס לאוטו לפני שאני מביא לכאן קצין תנועה שיקח לך ת'אוטו " ולא התווכחתי סתם הוא היה קריזיונר . אני נוסע בזהירות ( לפעמים ) , אבל זה היה באנדרנלין של הניצחון והצופרים ... אז אמרתי יאללה נלחץ קצת . יש לי גם אגזוז פריפלו , ככה שעוברים את ה3.5 טור , האוטו קצת נפתח ... יש גם פילטר פתוח שעוזר לכל היניקה , נראה לי שהוא יותר שמע את האוטו מאשר שהוא התייחס למהירות של האוטו . . . שוטר כושל (: שבת שלום . ! |
גיא לא ניתן לבטל טכוגרף... מה שכן אפשר זה לעקם את המחטים שלו..
אבל בהחלט לא ניתן לבטל אותו צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:46. |