![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם היא תפוסה שיראה לך בסיבוב ידני של גל הארכובה.
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
מה אני אמור לראות? שהשלוש בוכנות האחרות עולות ויורדות ואחת תקועה? האם גלגל הארכובה יסתובב אם בוכנה אחת תפוסה?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם היא תפוסה שום בוכנה לא תזוז..כל הבוכנות על אותו גל ארכובה. מה שכן אצה יכול לראות אם הצילינדר הזה שרוט וחרוץ ביחס לשאר.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לא ראיתי הבדלים כל כך בין הבוכנות כולן נראות אותו הדבר לגבי סיבוב גל הארכובה כמה כח צריך להפעיל כדי לסובב אותו? האם הוא אמור לעלות ולרדת בחופשיות לאחר שהשמן התערבב במים ועכשיו יש שם כמו חלודה כזו
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
עוד תמונה שאולי תעזור יותר לראות את כל הבלוק..
ואם האוטו הניע אבל יצא מלא עשן לבן .. אז איך אוטו יניע אם בוכנה תפוסה יכול להיות מצב כזה? נערך לאחרונה על ידי avil84 : 06-05-15 ב 15:02. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
זה מצב מאוד משונה שבו יש בוכנה אחת תפוסה והמנוע מיסתובב כל 4 הבוכנות מחוברות עם טלטלים לגל הארכובה ככה שאם אחת תפוסה אז שום דבר לא יזוז
אין צורך לכוח גדול כלל בכדי לסובב את גל הארכובה במצב בו המנוע נמצא כרגע כלומר ללא ראש מורכב ואם יש קושי אז זה סימן שמשהוא לא כשורה ויכול להיות כתוצעה מההיתחממות שהרכב עבר אין סיבה בדרך כלל לעשות רינגים כאשר מורידם ראש כי לא מדובר ברכב ישן ואין חופש בבוכנות כמובן שעוד דרך זה להביא את כל הבוכנות למצב שהם כולם באותו הגובה ולמזוג סולר פנימה ולהמתין לילה ולראות אם היה שינוי ביום שלמוחורת בגובה הנוזל
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
את גלגל הארכובה אני מסובב ביד ?ואיפה הוא בדיוק נמצא ? לא סומך על המוסכניק רוצה לראות בעין לבד בלי עזרתו רוצה לבוא מוכן שלא יהיה לו מקום לחרטוטים
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto 188
|
בלוק נראה בסדר
![]() השתמשת במים רגילים? ![]() רק הרינגים זה 300~ ש"ח + עבודה נירה חירטוט... נערך לאחרונה על ידי AllCity : 08-05-15 ב 23:49. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
המחיר הושג לאחר הרבה ויכוחים ביני לבינו הוא דרש הרבה יותר אבל זה בעייה שלו שהוא לא בדק את זה לפניי שהוא שלח לחרט את הראש.
מהצד שלי לא השתלם לעשות את ההרכבה של הראש וגרירה של האוטו במקום אחר כי הייתי יוצא בנזק גדול יותר וחוסר אחריות מצד זה שהיה מרכיב את הראש שהוא לא שיפץ. מהצד שלי זה מצויין שיעשה את הרינגים גם ראש שקט שאם באמת קרה משהו אז זה יסודר ואם לא זה לא רע, וגם ינקה את כל הבוצה של השמן כי משכתי קצת בטיפול האחרון בערך עוד 3000 ק"מ יותר, והשמן היה בן שנה וחצי שנתיים(לא עושה הרבה קמ בשנה ) . ויש עוד איזה פלאנצ מים שצריך להחליף ואת הפקקים . משאבת מים הבאתי לו חדשה שיחליף גם אותה לגביי חגורת הטיימינג הוחלפה לפני 30000 אז אפשרי להשאר איתה לגביי השאלה על המים השתמשתי תמיד בנוזל קירור של פיאט בפחיות אבל לפני חצי שנה היה לי בעייה עם הטרמוסטט ופיצצתי 2 רדיאטורים עד שעליתי על הבעיה מאז השתמשתי במים רגילים . היו לי בעיות התחממות בכמה חודשים האחרונים שזלזלתי בהם ולכן הגעתי למצב הזה . הייתי ממלא כל שבוע בערך מים ולכן התחלתי להשתמש במיי ברז נערך לאחרונה על ידי avil84 : 09-05-15 ב 00:30. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפי התמונה אין ספק שלצילינדר מס' 4 חדרו מים. מים אינם יכולים לחדור דרך בוכנה תפוסה, אלא רק דרך הראש.
לצערי אני חייב לכתוב שדברי המוסכניק הם "סיפורי פוגי". שנים רבות אני במקצוע ומעולם לא שמעתי או ראיתי (פשוט לא קיים) מכשיר מיוחד שאתו אפשר לעלות על הבעיה המסופרת. בולשיט הסיפור על הזמנת החרט. שהרי מה הקשר לחרט ולבוכנות ?. צלם את הראש "המשופץ" מכמה צדדים ואם אפשר גם את אטם הראש. כל ההתנהלות של המוסך הזויה. מי שולח ראש לשיפוץ ורק לאחר מכן רואה שבוכנה תפוסה ?. משהו כאן לא מריח טוב. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע פונטו ספייס | om2 | פונטו - טכני | 1 | 17-12-13 16:46 |
| מחפש פונטו ספייס או פונטו XTZ 98-99 בלי מנוע 0526758202 | dor5623 | קניה | 2 | 23-09-11 03:57 |
| ראש מנוע פונטו ספייס | moshesh | פונטו - טכני | 0 | 15-07-10 14:56 |
| ראש מנוע פונטו ספייס | flaysher | פונטו - טכני | 12 | 24-05-09 23:21 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 18:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד