![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אני אעבוד על עצמי להוריד את זה, כדי שזה לא יהפוך למוקש. בינתיים בתיקון של המזגן של אחיך, אתה הוא זה שטעה עם הדברים הנחרצים שאמרת. וגם במזגן שלך לא ידעת שאין תפוקת קירור כמו שצריך. ואפילו התווכחת עם אחיך שאמר שאין לך מספיק קירור. רק לאחר שהוכחתי לך עם טרמומטר והוספתי לך גז הקירור ירד ל-6 מעלות. אגב, להזכירך האחריות שעליה דיברנו היא לווקום גז במידה שיהיה צורך, ולא על כל המזגן. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
על ביטחון עצמי גבוה אף אחד לא היה עושה רעש. לבריאות.
להמליץ על מישהו שאתה יודע טוב מאד שהוא חתיכת זבל,רק כי זה משרת לך את המטרה באותו הרגע זאת בעית אמינות ופופוליזם מכוער. כדאי להסתכל על הדברים בעין הנכונה ולא ליפייף אותם או להקל בהם. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 15-06-14 ב 22:40. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה צודק, אבל יש להבדיל בין התנהגות למקצועניות.
עופר, אתה רואה את המונדיאל ?. אני רואה מחוסר ברירה. בשלהי המחצית נרדם. ![]() עוד רבע שעה, צרפת נגד הונדורס. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
סבבה.
עצרתי ואני ממשיך קדימה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
ואי ואי מה עשיתם פה בשרשור
בכל מקרה מכיוון שהרחוב של דוד סגור החלטתי לחפור עוד ברכב ואני חייב לקנות גם רב מודד. הבעיה עדיין נמשכת. נשללה בעיית משאבת הדלק והפילטר כי הם חדשים. טיימינג אני מאמין שבסדר כי הרכב נוסע יפה מאוד ובדקות הראשונות בהתנעה התקלה לא מופיעה. אציין כי יש ריח אמנם לא מסריח אבל ריח כמו של גזים CO או ריח של אגזוז או שאני מדמיין. בינתיים החשוד העיקרי הוא הקניסטר, אין שחרור לחץ כשאני פותח את פקק הדלק. אני גם רוצה לבצע בדיקת קומפרסיה בשנית. חפרתי עוד בחיווטים מתחת לתיבת הנתיכים בתא המנוע והנה הבלאגן: ![]() לפי אוטודאטא הפיוזים הנ"ל שייכים לריליי של משאבת דלק ו Engine Control ריליי שאיני יודע מה הוא. מאחוריהם מצאתי את חיישן ה MAP: ![]() האם יש קשר בינו לתקלה? יכול להיות שניקוי יעזור? בדיקה שארצה לעשות אצלך דוד זה למדוד וואקום מהצינור הזה בעזרת שעון. הצינור נראה במצב טוב ולא סדוק. הוא הולך לסעפת יניקה ביחד עם עוד צינור דלק שהולך אל הוסת. ![]() גם הוא נראה במצב תקין. מצאתי עוד משהו מוזר: ![]() חיישן חמצן שמתחבר ביחד עם מעגל לקונקטור 2 פינים. ואז יש עוד דבר מוזר: ![]() מה זה? עוד חיישן חמצן? לפי אוטודאטא יש רק חיישן חמצן אחד במנוע הזה אז אני מבולבל. החיישן בתמונה האחרונה הולך מהאגזוז אל תוך קיר האש. נערך לאחרונה על ידי chesh : 15-06-14 ב 22:58. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
תאמת שזה קצת מזכיר לי את התקלה שהייתה לי בHGT ליפני שנתיים תקלת מחשב שהייתה גורמת רעידות גימגום ורעשים מהאגזוז בידיוק כמו שלך יש.
גם הפכנו את כול הרכב כול החיישנים עד שבסוף בדקנו תמחשב, עשית בדיקת 4 גזים? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
לא בוצעה בדיקת גזים
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
אצלי הCO היה ממש גבוה משהו חריג ממש והיה גם ריח מסריח של גזים כמו שתיארת .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
ממה שזכור לי שכעשיתי מעשים שלא יעשו מיתחת לרכב שלך ראיתי שיש 2 חישני חמצן אם זכור לי נכון
בנוגע לכבל של חישן החמצן שיוצא ממנו עוד קונקטור זה רק עוד חוטים שהולכים במקביל ולא מחוברים לחוטים של החישן יעני סתם עוד נתיב בכביש
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד