![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הסברתי לך שצבע חדש מקבל את הגוון האמיתי שלו רק לאחר 10 ימים חמים.
כמו שאמרתי לך בנייד, אני לא כותב מתוך קריאה באתרים. אלא מהניסיון. תיקנתי וצבעתי כמה מכוניות בחיים. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
בשביל שהרכב יהיה יפה מבחינת צבע צריך לתקן את כל הפיצוצים בצבע וללטש אותו טוב טוב למה לך תידע מה הערבי שצבע את הרכב כשהוא היה אצל הבעלים הקודמים אבל העבודה של הפגוש יפה
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
צטט:
אתה בהחלט לא לוקח את הידע מאתרים אבל אתה לא מפסיק להתפאר בו ברשת ד"א רוב האתרים הרציניים כותבים באנגלית ורוב מסמכי היצרן כתובים באנגלית , אולי זאת סיבה תומכת למכונאים שנשענים על ניסיון שטח בלבד ? על עקיצה תענה בעקיצה. גם הוא משיכון המזרח היה רושם את המשפט הזה בוויכוחים שלו עם מארק שהיה מביא לו דאטא וסדר פעולות רשום מתוך אתרי יצרן והא היה עונה שלא מעניין אותו - אצלו רק הניסיון. פעם היה וויכוח אם להחליף שמן גיר אוטומט והוא התעקש שהוא שרף כמה גירים ככה, עד שספי נכנס והשתיק אותו. חבל שאני לא מוצא את השרשור. דבר נוסף יצא לי לפגוש את אבי ממוסך תלתן, חבל שאני לא יכול להגיע אליו יותר כי הוא רחוק אבל הוא דוגמא למכונאי למופת - צנוע וחכם והוא דווקא כן משוטט ברשת נכנס לאתרים ומתקדם עם הטכנולוגיה, מסתבר שהיכולת שלו להשיג דאטא מאפשרת לו לטפל במכוניות אספנות, ישנות, מודרניות ורכבי על. הוא רשאי לדבר על הניסיון שלו שמגובה בידע טכנולוגי עמוק, אבל למען האמת הוא לא עושה את זה כי אין לו צורך, בחור צנוע. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 12-06-14 ב 21:56. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אתה לא מוצא את השרשור המדובר, משום שלא קיים כזה. אני מכיר את מראק (אינו בעל מקצוע, הוא עובד במדגרת אפרוחים).ואת ספי אישית, את בני ל. ועוד רבים אחרים בכרספורום. אני יכול להגיד לך שגם דן ידין בעל מכון לגירים אוטומטיים, כתב שם, שגיר במכונית ישנה התחיל להחליק לאחר שהחליף לו שמן. גם אני התבקשתי לא מזמן להחליף שמן גיר אוטומט לטנדר איסוזו מודל 2000 עם 360K ק"מ. סרבתי, מחשש שתהיה החלקה בגיר. מקווה שלמדת דבר חדש. (בלי לעקוץ ).דוד.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
דוד, לא מצאתי את שעליו דיברתי (איזור 2006 - 2007) אבל תקרא את זה, דומה אותו פרנציפ.
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...=1#post3205660 תפסיק עם סיפורי הסבתות ![]() מקווה שלמדת משהו (בלי לעקוץ)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
אני רק אצטט לך חלק מהתשובות שנכתבו שם.
1. הייתי בחברה והמנהל עבודה טוען שלא כדאי לי להחליף שמן כי יכול להיות שהגיר יתחיל להחליק אחרי זה. 2. חבר טוב שלי עבד במאזדה ,מנהל מוסכים באיזור צפון, אומר לא לגעת בשמן גיר. 3. גם ברנו וגם במאזדה ההוראות הן לא להחליף שמן. 4. יש מכוניות שלא מחליפים להם שמן גיר בכלל לפי הוראות ייצרן . 5. אבי פעמיים החליף שמן בשתי מכוניות שונות והדבר הזיק. 6. טוב ניראה לי שעדיף לא להחליף, אין לי כסף מיותר ליזרוק על שיפוץ\החלפת גיר . את מס' 6 כתב פותח השרשור, רז לוי שגם אותו אני מכיר. לא ראיתי שבני ל. השתתף בשרשור כפי שכתבת. וספי השתיק אותו. על זה כתבתי שהשרשור לא קיים. אם בחרת להתייחס רק לתגובה של ספי, אז מי אני שאחשוד בכשרים... אם לא הבנת מיזה שבני.ל צדק, אז אין מה לעשות. ![]() דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
דוד בוא נגיד שאם היינו במשפט עכשיו, השופט היה מחייך חיוך (מגחך) גדול לאור התגובה האחרונה שלך.
אבל יאללה נקסט עד העקיצה הבאה. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
מכסה המנוע שלך נראה פתוח.
אם הוא סגור, תכוון את המרווח שלו.
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
דוד.
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה בחשמל או אלטרנטור ? פונטו קבריו 95...צריך עזרה בבקשה ! | dave7ballplayer | פונטו - טכני | 7 | 11-09-11 21:08 |
| הפונטו קבריו שלי.. | dave7ballplayer | גלריה | 9 | 09-09-10 02:54 |
| בעיה בהגה (קשה כמו בטון) פיאט קבריו | מנש המטורף | פונטו - טכני | 15 | 28-04-10 16:24 |
| פונטו קבריו | ארילו | גלריה | 1 | 06-01-09 23:05 |
| בית פילטר אוויר באונו - מה בורר את האוויר שנכנס דרכו? | פורום הגראז' | 1 | 29-11-05 17:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד