![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
אכן בשורת איוב ומצער מאד בלשון המעטה. במקרים מסויימים (כמו אצלי) זה עלול לגרום להרגשת חלחלה. ![]() מה לגבי התסמינים של כשל באטם ראש המנוע? אני מבין שאתה תכניס את הרכב למוסך ולא תבצע בעצמך? מאחל לך שיהיה תיקון קליל ומוצלח. אמן סלע..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
המוסך הוא של חבר טוב, כלומר הוא קודם חבר אחרי זה המכונאי שלי. ככה שאני סומך עליו ואני יודע שיש לו ניסיון רב עם המנועים של פונטו, שלשום הוא סיים אוברול לפונטו ספייס 16v , כמו שלי ויצא מעולה. אני גם מקווה שהכל יעבור מהר ובשלום.
רק לא הבנתי את השאלה שלך לגביי תסמינים לכשל באטם!!?
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
האם מלבד נוזל קירור שחדר לתא השריפה יש עוד סימנים אחרים?
האם יש "טחינה" במדיד השמן? האם היו בועות במיכל העיבוי? האם יצאה עננה של אדי מים מהאגזוז? וכו'..
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
אם אפשר לשאול כמה ק"מ הרכב עשה?
מה עלות תיקון בגדול (לאדם רגיל ולא לחבר)? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
לא היה שום תסמינים אחרים חוץ מחדירת מים לצילינדרים., האמת לגביי יציאת מים מהאגזוז לא בדקתי. ולעשן לבן לא שמתי לב.
לגביי המחיר, זה משתנה בין מוסך למוסך, יכול לנוע בין 1500-6000 שקל, אם תעשה במורשה זה יהיה יקר. כבר נתקלתי במוסכים מורשים שעקב שעות העבודה המחיר הגיע ל6 אלפיות
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
רק כדי להבין, החלפת אטם ראש מנוע יכול להגיע ל-6000 ש"ח, או שיש עוד חלפים בדרך שמחליפים?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
החלפת האטם נטו ללא שום עבודות מסביב לא תעלה 6000,
אבל כאשר מורידים את הראש לצורך החלפת האטם אז כבר שולחים לשיפוץ, ובדרך כלל מחליפים תרמוסטט וטיימינג ומשאבת מים. לא חייב תלוי במצב של הטיימינג. אני אישית עשיתי טיימינג ומשאבה לפני כחודשיים שלושה, לכן הראש נשלח לשיפוץ ויבוצע החלפת שמן ופילטרים ופלאגים בלבד. היום אחר הצהריים הרכב אמור להיות מוכן, אני מקווה שהכל יהיה בסדר כי זו הפעם השנייה שעובר שיפוץ ראש.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גמגומים - חשד לסליל הצתה | forum770 | פונטו - טכני | 14 | 26-02-13 17:56 |
| בעיה בהנעה | שלומקההההה | פונטו - טכני | 2 | 28-07-12 09:42 |
| טורים רועדים / גמגומים ואלטרנטור | komoto | פונטו - טכני | 6 | 30-03-11 14:28 |
| בעיות גמגומים בטמפרה 92. | CartMan2oo5 | פונטו - טכני | 1 | 19-06-10 09:13 |
| בעיה של גמגומים במנוע אחרי ניקוי | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 9 | 19-03-08 08:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד