![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ציפור קטנה לחשה לי שמישהו הפנה אותך להרשם כאן.
![]() 1. בעיית מיזוג, אם הבעיה הזו הייתה קיימת עוד שקנית את הרכב, סביר להניח שיש לא רק בעיית מילוי גז. צריך לבדוק. 2. בעיית היגוי, לא ברור לי למה כתבת, "(לא יכולתי להזיז את ההגה)". בד"כ ההגה נהיה קשה ואפשר להזיז אותו. המצב בטיחותי מדרגה ראשונה. ויש לטפל. 3. בעייה בטיימינג, לא הבנתי איך החליפו לך טיימינג לפני 3 שנים. כתבת "לפני כמה חודשים קניתי פיאט פונטו 2004." אם יש קבלה על החלפת טיימינג, זה בסדר. אבל אם רק אמרו שהחליפו, לא הייתי סומך על כך. כמה ק"מ גמע הרכב ?. 4. בעיית בלמים, כן הגיע הזמן להוריד 4 גלגלים ולבדוק. לא ניתן לתת הצעת מחיר עד שלא בודקים. חכה לתגובות נוספות. דוד.
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלה בפונטו ספייס 2004- radiator leak | NissanR | פונטו - טכני | 4 | 08-01-12 22:44 |
| בעיות חשמל והגה בפונטו ספייס 2004 (האם קשורות?) | gilads00 | בעלי מקצוע | 3 | 16-12-11 20:44 |
| בעיות חשמל והגה בפונטו ספייס 2004 (האם קשורות?) | gilads00 | פונטו - טכני | 1 | 15-12-11 15:38 |
| תקלת גיר רובוטי בפונטו ספייס 2004 | רפי לין | פונטו - טכני | 3 | 06-12-11 08:53 |
| ריפוד דלתות (דיפונים) בפונטו ספייס 2004 | eyali0001 | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 21-09-10 15:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד