![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בעיות חשמל והגה בפונטו ספייס 2004 (האם קשורות?)
שלום רב,
תוך כמה שבועות נתקלתי בכמה בעיות ביחד בפונטו ספייס 2004 שלי, שאני יכול לזהות אותן כחשמל. הראשונה היא המחלה המוכרת של הגה כוח ונורית הגה כוח, השנייה היא נוריות כריות אוויר בנוסף לצופר שלא פועל. האם יש קשר בין הבעיות הנ"ל? איפה אפשר לתקן את זה במחיר השפוי ביותר? שמעתי על עופר קצב במושב גנות, אבל רציתי לבדוק אם יש מקומות יותר קרובים אלי (אזור השרון). או שאולי משתלם לנסוע עד אליו? מה סדר הגודל במחיר? אודה מראש, גלעד |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלות כרית אויר והגה כוח חשמלי
בבטחון כמעט מלא, תקלת כרית האויר והצופר נובעת מסליל (קפיץ) שעון שהסבר עליו כאן:
www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=969 לאיבחון ותיקון תקלה זאת ותקלת הגה הכוח פנה אל אריה או זאביק כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=222 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המון תודה רפי! מועיל מאוד ההסבר.
מהיכרות ומניסיון שלך, כמה אמור לעלות תיקון של זה? אריה או זאביק זולים? יותר מעופר קצב? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחירים
אין לי מושג לגבי המחירים.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תקלת גיר רובוטי בפונטו ספייס 2004 | רפי לין | פונטו - טכני | 3 | 06-12-11 08:53 |
| בעיות בהנעה בפונטו ספייס תעזרו בבקשה... | fila1 | פונטו - טכני | 13 | 12-05-11 23:13 |
| ריפוד דלתות (דיפונים) בפונטו ספייס 2004 | eyali0001 | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 21-09-10 15:58 |
| בעית חשמל מעצבנת בפונטו ספייס 2005 | elihana | פונטו - טכני | 3 | 16-01-08 01:30 |
| בעיות חשמל במנוע - ספייס | פורום הגראז' | 3 | 20-06-06 11:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד