![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
חברים.. תודה על העצות.
הפעם המתנתי כרבע שעה, אך "הצליל" לא הופיע (הנה דוגמה לחוק מרפי). stio תודה על תגובתך, כמו שציינתי קודם, אין לי ממש מושג מהיכן "הצליל" בוקע ואנ'לא רוצה "למשוך" אתכם לכיוון זה או אחר (המושב האחורי או תא המנוע). מאחר והצליל עמום, נשמע כאילו מגיע מכל כיוון, אבל הייתי שמח לשמוע מדוע הצליל יכול להיות דווקא ממשאבת הדלק. המשאבה מפסיקה לעבוד לאחר כיבוי הסוויץ'. אולי מהלחץ שנוצר במכל לאחר נסיעה ארוכה, האוויר משתחרר מהחריר שבמכסה המכל, שאולי נסתם בחלקו ואז שורק לשניה? דויד תודה, חמותי לא הייתה , אבל "היזיזה" כמעט הפכה לנו את הבימבה. "לא דובים ולא סולר" אפילו הבולמים לא השמיעו קולם, גם לא הבלמים. נו..טוב נתפוס אותו "בסיבוב".
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 23-06-12 ב 22:10. |
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חלק מוזר ברכב? | idi | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 24-12-11 20:18 |
| רעיון להפגנה של חברי המועדון כנגד עליית מחירי הדלק | Amit | אוף טופיק | 7 | 13-01-11 10:05 |
| פתאום הHGT מגמגם ונכבה בסל"ד סרק.. יד רעיון? | agent5 | פונטו - טכני | 22 | 26-12-08 16:34 |
| רעיון... | sinfreda | פורום המועדון | 3 | 22-10-07 19:15 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד