![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלת אורות
אני מאמין שבמוסך מורשה פיאט, יוכלו לאתר את מקור הבעייה ע"י התחברות עם מחשב האיבחון המקורי של פיאט, "אגזמינר".
בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 22-04-12 ב 22:46. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
רפי, בזה אני בטוח, אך אני מעדיף להשתמש בזה כמוצא אחרון כיוון ורק הבדיקה עולה כסף (כ-120 ש"ח) שלא לדבר בכלל על תיקון והחלפת רכיבים.
כמובן שאין ויכוח עם העובדה שעל איכות משלמים, אני פשוט רוצה למצות את האפשרות של תיקון עצמי. לא רק שאני אוהב לעבוד על האוטו, זה גם חוסך כסף. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת בקרת אורות
האם נורת הבקרה נדלקת רק כשאתה מדליק את האורות, או שהיא דולקת גם כשהאורות כבויים?.
בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 22-04-12 ב 22:46. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
אממ.. נורת בלם בחלון יש לך, בדקת?
נראה שהבעיה כלל לא בפנס האחורי, זה איפשהו במקום אחר. שמת לב האם נורית החיווי נדלקה רק כשנורת הפנס נשרפה, או שדלקה כבר לפני? ע"מ לעלות על הבעיה בחלון אתה פשוט צריך לפתוח את החיפוי בדלת, להסיר בעדינות את הניילון המבודד, לנתק את כל המחברים מהצמות כולל לחצנים ולפרק את המנגנון של החלון כולל המנוע עם הרגולטור והמסילה. כשהכל בחוץ תוכל לבדוק מה הבעיה. כדי לדעת אם יש גג"ש חרוש צריך לפתוח בזהירות את המנוע מהרגולטור (שלא ישתחרר לך הגלגל עם הכבלים) ולבדוק את מצב הגג"שים. אם זה מתחיל להראות לכך "תיק", עזוב וקפוץ למוסך, לפחות לאבחון.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Grande
|
הייתה לי בעיה בפנס קדמי במחבר גומי
פעם ניתקתי וחיברתי אח"כ חזרה ונדלקה לי ההתראה הצהובה. כל הפנס עבד תקין אבל עדיין ההתראה דלקה - אז שוב ניתקתי ניקיתי את המגעים במחבר ולא הייתה לי התראה. לכן אני לאור הנסיון שלמרות שהנורות עובדות תקין יכול להיות קצת קורוזיה או התחמצנות במחברים שגורמת להתראה להדלק - בגלל שנגעת בפנס אחורי אני ממליץ לנקות את המגעים בפנס (מספיק להוציא ולהכניס את המחבר מספר פעמים) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 16v ELX שנת 01 אוטומט. פיאט פונטו 8v שנת 06 ידני
|
אותו סיפור בדיוק היה אצלי .הייתה לי נורה שרופה מאחור(חניה) החלפתי אותה ונורית החיווי בלוח שעונים עדין דלקה לאחר ששברתי את הראש הבחנתי יום אחד בנסיעה בחושך שצד ימין של הקונסולה של המזגן לא דולקת אז פתחתי החלפתי מנורה ו...וואלה נפתרה הבעיה ,וסתם לידע כללי מנורת ברקס אמצעית שנמצאת על השמשה האחורית כאשר היא שרופה לא תידלק נורית אזהרה בלוח שעונים.
לגבי החלון שלך הייתה לי אותה בעיה ,פתחתי את הקונסולה של המתגים וראיתי שהפלטינות קצת שחורות ניקיתי טוב טוב ואפילו קצת שיפשתי עם בד שמיר דק לאחר מכן חלון שמאל התחיל לעבוד כמו חדש וחלון ימיני עדין לא עובד(מנוע תקין נבדק ישירות פלוס מינוס) אז או שתנקה את הפלטינות או שתחליף מתגים. מקווה שעזרתי במשהו.
|
|
|
#17 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
טוב, בעיית הנורה תוקנה היום.
היו לי כמה דקות פנויות, קפצתי למוסך שלי, הם פשוט נתנו לי (בחינם) נורה אחורית (לא יודע אם מקורים או חליפית, זה בחינם, לא התווכחתי), התקנתי אותה בעצמי עוד בהיותי במוסך, והכל בא על מקומו בשלום. החלון עדיין אם אותה תקלה, הם אומרים שזה כנראה מנוע גמור. כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני אקפוץ לשם לתקן גם אותו וכאשר יהיה לי פיתרון אני אפרסם מה הוא היה... |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 15:26 |
| נורית "מערכת הזרקה" בפונטו ספייס 2001 | isakovi | פונטו - טכני | 12 | 18-01-11 11:40 |
| נורית "הגה" בפונטו ספייס" נדלקה ואז כבתה | zivoron | פונטו - טכני | 2 | 01-11-09 13:35 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
| נורית "תקלה במערכת הזרקת הדלק" נידלקת לי לסירוגין | פורום הגראז' | 5 | 13-12-06 08:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד