![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
הייתה לי אותה תקלה בHGT מנורה נדלקה ונפילות בטורים לפי המחשב במוסך החליפו לי שני חישני חמצן והבעיה נפתרה לבינתיים גם הרעידות נעלמו.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מפיונר, לתקלה "דומה" לא בהכרח יהיה פתרון זהה.
רפי לין, האם עלולה להיות תקלה במחשב ניהול המנוע שאינו מוציא אות רק לסליל (קוייל) אחד מתוך שניים ?. תמיד חשבתי שאם התקלה במחשב, הוא לא יוציא אות לשני הסלילים. מקווה שלא התקלתי אותך. ![]() דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
אות המחשב לסליל ההצתה
בפונטו ספייס יש שני סלילי הצתה עם + משותף ואות מינוס להפעלת כל סליל שמגיע בנפרד ממחשב ניהול המנוע.
לכן בהחלט יתכן שתהיה תקלה במחשב רק באות יוצא לסליל הצתה אחד כשהשני יהיה בסדר. יש חשיבות גדולה לכך שהמצתים (פלאגים) יהיו נכונים (רצוי מאוד מקוריים), מכוונים נכון ושחוטי ההצתה יהיו נכונים ותקינים. פגם כלשהוא ברכיבים אלו עלול לגרום לכך שמתח ההצתה הרגיל לא יפרוץ במצת ואז המתח ימשיך ויעלה בסליל ההצתה עד שהוא יתפרק פנימית בתוכו ויושרה בו בחזרה בסליל הראשוני ויחזור אחורה, כמתח גבוה אל מודול ההצתה שבתוך מחשב ניהול המנוע וישרוף אותו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
רפי, תודה על התשובה הברורה.
מי יכול עליך ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
#15 | |
|
Member
הגלגלים שלי: PUNTO SX 2003
|
צטט:
תמיד הייתי מרכיב של בוש מחירם כבר 7 שנים לא השתנה 15 שח ליח' היום אמרו לי פלאג של NGK שלושים וחמש ליח'... (עם זאת באיי באיי (מאנגליה) מוכרים 4 פלאגים ב-8 אירו) באמת יש ביניהם הבדל כזה גדול שמצדיק את המחיר או עושים כרגיל קופה עלינו? תודה |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
דוד.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
עדיין לא נגמר... היום הבאתי את האוטו לחשמלאי אחר.
הוא חיבר למחשב ואמר גם כן כי בעיה היא במחשב M3 , (גם ראיתי) על הצג היה רשום קויל 1 סיכמתי איתו כי יחליף מחשב, ישים פלאגים מקוריים, ויבדוק חוטי הצתה... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Member
|
עוד שאלה
בזמן אחרון אני שם לב כי יש אוויר במערכת הקירור. כל פעם אני משחרר אוויר מהמערכת ופעם הבא כשבודק עוד פעם הצינור נפוח.או כשמנסה לפתוח פקק, המים משפריצים החוצה בגלל הלחץ. מאז ומתמיד אני מוסיף רק PARAFLU מהול 50/50 עם מים מזוקקים. מאיפה יכול להיכנס אוויר או איך הוא נוצר שם ? תודה |
|
|
|
|
|
#19 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת מחשב נהול מנוע
אני מקווה שלאחר החלפת מחשב נהול מנוע לא תשאל את השאלה הבאה:
"למה כעת המנוע לא מניע ונורת המפתח דולקת בלוח השעונים?". זאת כי צריך לקודד את המחשב החדש לאימובילייזר המקורי של הרכב. מחשב משומש מרכב אחר לא יפעל וגם לא ניתן לקודדו. לפעמים ניתן להשיג מחשבית משופצים "בתולים מחדש" שאותם ניתן לקודד לקוד האימובילייזר. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. המכוניות המודרניות אינן סלחניות לתחזוקה חובבנית ולא לפי הנחיות היצרן (ולא רק בפיאט). בברכה - רפי לין
|
|
|
#20 | |
|
Member
|
צטט:
ואני מאמין שקודד אותו. כי האוטו מתניע כרגיל...נראה שהבעיה נפתרה. לגבי אוויר במערכת קירור, יכול להיות שאני לא מוציא אוויר כמו שצריך ? |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורה ימנית אחרונית ?+ נורה שמאלית של הלוחית זיהוי לא עובדות | Sufadev | פונטו - טכני | 7 | 15-01-11 15:07 |
| הגה רועד בעמידה | IdanK | גרנדה פונטו - טכני | 8 | 15-11-10 13:20 |
| [בעיה] האוטו רועד וטורים גבוהים - שנת 95 | avivbar159 | פונטו - טכני | 4 | 16-07-10 23:35 |
| ספידומטר רועד | UNO TURBO 92 | אונו - טכני | 19 | 03-05-09 13:23 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד