![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 16V
|
תיקון קל - ב-ELX יש לפרק קודם לכן את המצבר ואת תושבת המצבר על מנת ליצור גישה נוחה לברגי התרמוסטט.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
תיקון מתקבל בברכה
, אין לי מושג איך זה ב-ELX, מדובר בפונטו S60, סורי..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
היי Mechtech.
שמח לשמוע שהכל תקין. הסבר מצויין! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה Lexxxa הכל.. "שגרתי" איך שאומרים..
אתמול מצאתי כמה מהלינקים שהעלת, ביניהם שני דיסקים של פיאט פונטו, אז שוב תודה גם על השיתוף, תרם לי הרבה.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
תודה רבה על השיתוף והמדריכים המושקעים שלך!! מפורט בצורה בלתי רגילה!
יישר כוח שמור כמובן כגיבוי את המדריכים על המחשב עם התמונות בקובץ WORD או PDF כי אחרי כמה חודשים/שנים התמונות יכולות להימחק מהשרת |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה plats..
את התמונות העלתי בידיעה מלכתחילה שאם אעלה אותן לשרת איכסון יש מצב שימחקו בהמשך. לכן העלתי אותן לשרת של הפורום בתקווה שישארו שם לתמיד (אם יתאפשר כמובן). אין כמו מראה עיניים, והסבר הכולל תמונות מובן יותר לדעתי, קצת השקעה לביצוע אבל זו הדרך. אני כמו רבים אחרים מחפשים מידע ברשת האינטרקום, כך שיהיה ידידותי וקל להבנה ככל האפשר וניתן לראות זאת בסירטוני וידאו ביוטיוב ובפרויקטים טובים בפורומים למיניהם בעיקר בחו"ל וגם לא מעט בפורומים בארץ. בחו"ל יש גם לא מעט מוסכים שמעלים מדריכים לביצוע תיקון זה או אחר, כמובן שעם אינטרס פירסומי, אך זה תורם לשני הצדדים, פה בארץ העניין הזה קצת מסובך יותר ולא כל בעל עסק רואה את עניין שיתוף המידע בעין יפה. יש בעלי מקצוע שיודעים לשלב פרסום ומידע ע"ג הפורומים השונים בצורה נאותה ומכובדת (ויש ותיקים כאלה), וכאלה שלא מעוניינים כלל בשיתוף, למרות שלזה נועד הפורום ומאמינים שקומץ חברי ה-DIY יביאו למפלתם .בכול אופן התמונות מגובות כולל התוכן בקבצי וורד ו-PDF בתיקיות והכל מסודר אצלי.. אם משהו ישתבש אעלה זאת שוב. סוף שבוע טוב שיהיה.. ![]() שמחתי לשמוע ששיתוף המידע לא היה לשווא ושזה עוזר אפילו במעט לעוד חברים. לתקן את הרכב ולמחוק את המידע ללא שיתוף זה הדבר הכי קל, מה שהרוב בד"כ עושה וזה חבל.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת נערך לאחרונה על ידי mechtech : 17-02-12 ב 17:49. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת תרמוסטט כאשר מחליפים נוזל קירור | dsela | פונטו - טכני | 0 | 14-12-11 21:38 |
| תרמוסטט בפונטו ספייס | wizmaster | פונטו - טכני | 12 | 10-05-11 22:54 |
| חום מנוע תרמוסטט וחימום (מזגן) | Niro | פונטו - טכני | 20 | 25-12-10 18:36 |
| תרמוסטט נתפס בפיאט דובלו? | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 10 | 09-12-10 01:32 |
| שיפורים-עשה זאת בעצמך!!! | פורום הגראז' | 0 | 15-11-05 13:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד