![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Punto spice ELX
|
פונטו 2001 ELX
שלום לכל החברים...
רציתי לציין שהאתר הזה מבורך! אני מקווה שבקרוב אצתרף למועדון! ![]() הלכתי לראות פונטו 2001 ELX שעשה 100,000 +-... האוטו נוסע טוב לעומת שאר הרכבים שראיתי אבל יש מספר בעיות: 1. אני חושב שהמצמד גמור... בהתחלה שלוחצים אין שום תגובה, רק לקראת הסוף יש התנגדות וצריך ללחוץ חזק+ הוא חורק. כמו כן, שנסעתי על 50 והייתי בשלישי, הורדתי לשני (כן אני יודע...) וצלילי גלגלי השיניים נשמעו ולא הצלחתי לשלב. במהירות נמוכה יותר הצלחתי בנוחות, בלי שום בעיה אבל ברכבים האחרים שבדקתי זה לא היה. 2. בהמשף ל1- מה הסיכוי שהיא גמרה על הגיר? 3. נורית כרית האוויר דלוקה. לטענת בעלת הרכב, הנורה הזו דלקה מאז ומתמיד... ומה שאני מסיק מכך שזו לא בעיה קטנה. אחרת היא הייתה מסדרת את זה. 4. צבע הרכב הוא ירוק אגס ויש לו כמה התקלפויות... מכיוון שזה צבע בעייתי אני מאמין שיהיה קשה למצוא פחח שיטפל בזה כמו שצריך ושלא ישחוט לי את הכיס. אני צודק? אם זה היה צבע בסיסי יותר הייתי שוקל לעשות זאת בעצמי אבל לצערי זה לא. כמה לדעתכם אני צריך להוריד מהמחיר לשם כל הטיפולים הללו? ועוד שאלה קטנטנה... יש קשר בין כמות כ"ס לצריכת הדלק? או בקיצור? גירסאות ה60 כ"ס יותר חסכוניות? אני יודע שהפצצתי בשאלות אבל אני כבר מבולבל מכל הפונטואים!! אבל לא התייאשתי! בינתיים... ![]() תודה לכל העוזר נערך לאחרונה על ידי NoamS : 07-12-08 ב 22:14. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פסי צד - פונטו 2001 - הדבקה | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 14-07-08 00:01 |
| גג מחוספס פונטו 2001 | ספייס | פונטו - טכני | 2 | 24-05-08 20:42 |
| פונטו 2001 | פורום הגראז' | 16 | 12-12-06 12:08 | |
| הגה כוח פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 7 | 17-11-06 17:36 | |
| פונטו 2001 | פורום הגראז' | 4 | 26-09-06 12:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד