![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
דרושה עצתכם
למרות שההודעה ארוכה, אני מבקש מכם, השקיעו מס' דק' בקריאתה.
שלום לכל חברי הפורום. אתם רגילים שהודעותי ותגובותי לרוב הומוריסטיות ומשעשעות. גם זו אולי תשעשע אתכם אך עבורי הנושא הינו כואב וקשה מאוד. אבא שלי איש יקר ואני אוהב אותו מאוד. אבל יש לו בעייה קשה. הוא אוהב זבל. החצר שלנו הייתה גדולה מאוד עם פוטנציאל אדיר להפוך לגינה יפיפיה, העניין הוא שאבי ממלא אותה בכל מה שהוא מוצא (רשימה חלקית וקצרה מאוד): מקררים, מכונות כביסה, מזגנים, טלוויזיות, מצברים, חביות, קולטי שמש, צנורות מתכת, פרופילים, סורגים, צמיגים, סוככים, ספות, ארונות, אופניים, מזנונים, קלנועית(!!!), מנועים, צינורות גינה, צינורות אינסטלציה, בלוקים, אבן משתלבת, ברזל בניין, שלל גופי תאורה, מיטות ועוד ועוד. מיותר לציין שכלום לא עובד או תקין. המצב כרגע הוא שישנו מעבר ברוחב של כמטר וחצי שמשני צידו יש ערימות של זבל. מה לא ניסינו: הצעתי לו כסף מזומן. פשוט שימכור לי הכל ב 30,000 ש"ח. (את רוב הכסף אני אחזיר ממכירת המתכות שיש שם) פעם הוא עוד היה מתקן חלק ותורם או משתמש ואת הפסולת זורק. בשנים האחרונות הוא רק אוסף. חשבתי לשלוח אותו לנופש בצפון\דרום ע"מ שאזמין בעל עסק שיפנה ויקנה מה שהוא רוצה. חשבתי גם על להזמין נט"ן לרגע שאבא שלי יחזור ויבין שה"אוצר" שלו נעלם. הוא מסרב בתוקף לזרוק את מה שיש לו מכמה סיבות: א.יש שם חומרים (לדוג'-פרופיל מגולוון) שחדש יעלה כ-300 ש"ח ובמכירה כברזל יקבל עליו אולי 30 ש"ח. ב.הטענה הנצחית "אני צריך את זה". לֶמה? אני פשוט צריך את זה. ג.הוא משמש כ"טכנאי חירום" של כל השכנים והחברים. יש לו ידי זהב, באמת. הוא שומר את כל הזבל כמלאי חלפים. המצב כרגע הוא שקשה ממש להתנהל ככה. הקש ששבר את גב הגמל היה לפני כחודש כשבאתי להכניס את הרכב לחנייה וחיכו לי שם 2 מדחסים של מזגן. מאז הצטרפו אליהם עוד כמה קולטים, שולחן, 2 מצברים של אוטובוס זוג אופנים, תלת אופן וטלוויזיה. כל פעם שאנחנו זורקים לו קצת הוא מאתר את המקום שהתפנה ודואג למלא אותו. בסה"כ אני רוצה להעיף הכל ולעשות לו מדשאה קטנה עם נדנדה ופרגולה לימים בהם כוחו כבר לא יהיה במותניו והוא ישאר עם ערימת ברזל מחלידה שהייתה פעם כל מה שפירטתי מעלה. (בימים אלו, בגיל 54 אבי הוא איש חזק מאוד. מי מכם יכול להרים לבדו מדחס מזגן?. הצרה היא שאנשים מזדקנים ולא להפך) במהלך השנה הקרובה אני מתחתן ועוזב את הארץ וכבן הבכור אני רוצה להשאיר להורי פינת חמד יפה שתהייה להם לערוב ימיהם. אם יש למישהו הצעה או רעיון מה אפשר לעשות, אל תחשבו פעמיים, כתבו אותה כאן. אם בתגובה להצעתכם תשובתי היא "ניסינו כבר", אל תתבאסו. תחשבו כמה אנחנו התבאסנו כשניסינו לא הלך. תודה לכולכם. סימון. 057-9022812
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 19-10-08 ב 07:21. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הרהורים לגבי הגיר - דרושה עזרה | lag5 | פונטו - טכני | 2 | 23-07-08 10:02 |
דרושה פונטו 75 (הזרקה רב נק' ) לשם ניסוי בציפ לשיפורי מנוע | פורום הגראז' | 5 | 31-05-07 17:12 | |
מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד