![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
דרושה פונטו 75 (הזרקה רב נק' ) לשם ניסוי בציפ לשיפורי מנוע
שלום !
אני בעיצומו של בנייה ג'וק שיפור מנוע לרכבי פיאט פונטו הזרקה רב נקודתית וכרגע אין בבעלותי אפשרות לבדור את הג'וק . כמו שכולם מכירים אותי יש לי ניסיון רב ברכבי פיאט וגם בשפת התוכנה שמנהלת אותם . כבר יש בבעלותי רכיב שפיתחתי בעבר שמשפר מנועי הזרקה חד נקודתית 1.1 ליטר . אני מחפש מתנדב שמוכן להתקין מחשב (מחשב משופר עם ג'וק ) לשם ניסיון בדיקה -(בהתחלה ללא הנעה רק בדיקת מזרקים) . ובעתיד אף להנעה ולנסיעות מבחן . הרכיב המתוכנן אמור ליצור שיפור של עד 7% בתפוקת מנוע וחיסכון של עד 3% בתצרוכת דלק . מי שיתנדב יקבל רכיב משופר מתנה בסוף הבדיקות . לא יגרם כל נזק לרכב הניסיוני (המחשב הניסיוני הוא שלי ) אז זה מהלך בטוח למי שחושש . הייתי בודק אותו על הרכב שלי פשוט עדיין אין לי אחד כזה . |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
?
פונטו 97 75 1242 מתאימה?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
באיזו שפה היא מנוהלת?
ומהן הנחות היסוד לשיפור, לעומת המחשב ניהול מנוע הקיים(ללא קשר לאיך זה מתבצע)? (אם זה לא סוד מקצועי כמובן, מתוך סקרנות משום קירבה לתחום) |
![]() |
#4 |
Guest
|
אני עובד לפי ידע קודם שבעצם אני מנתב מחדש את נתוני החיישנים בכדי לעודד את המחשב "להרים " מעט את גרף היצועים תוך כדי שמירה על תפקוד תקין של המנוע (כלומר אני בתחום הירוק )
השפה היא אסמבלר של מוטורולה . הבעיה היא לא השפה אלא הקידוד ההפוך מבינארי לשפת תכנות (הוא לא נותן פקודות שלומדים בבית ספר אלה פקודות מאוד מסובכות שדורשות פירוש אחת אחת ) . לכן התהליך אורך זמן רב . וכן פונטו 97 75 1242 מתאימה בהחלט . האם קיים אימובילייזר מקורי אצלך ברכב והאים הוא מתפקד ? עמית |
![]() |
#5 |
Guest
|
/
אם אתה מתכוון לשבב במפתח, אז כן. יש אפילו מפתח חום אם זה קשור. אבל אם היא פועלת? אין לי מפתח בלי שבב, כך שאני לא יכול לבדוק
|
![]() |
#6 |
Guest
|
פונטו 60s 1242 97 הזרקה חד נקודתית אולי יכול להיות גם מתאימה במקרה או שאי אפשר?
ומצטער אם הפרעתי כלשהי |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד