![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בעיה במצבר או כל דבר אחר...
שלום יש לי פונטו ספייס 2001 ידני
היום בבוקר קמתי לעבודה לקחתי את הרכב. הוא התניע לא היו בעיות מערכת הכל נוסע פיקס. עבדתי בעבודה 10 שעות יצא לרכב שמתי סוויץ בלי לשים לב שהשעון של אוטו מאופס. ניסתי להתניע והרכב לא התניע בזמן שאני מנסה נעלמים כל הנורות בלוח שעונים והמחוגים של הדלק והחום צונחים למטה במהירות אחרי הסוויץ שאני משחרר את המפתח שוב לסוויץ הנורות חוזרות המחוגים עולים חזרה למעלה והמערכת סטיראו נדלקת לבד. על מצב רדיו ביקשתי מחבר מעבודה הוא בא חיבר את הכבלים למכשיר כזה שאפשר להתניע ללא רכב בשנייה הראשונה האוטו שלי ירד התניע בלי בעיות כיבתי ושוב התניעתי בלי הכבלים וזה התניע. נסעתי הביתה עם מערכת והכל בסבבה בלי לחסוך למצבר כלום. הגעתי הביתה התקשרתי למצברים שמגיעים עד הבית ספרתי את הסיפור ושאמרו לי 80 אחוזים זה מצבר מה נראה לכם? כדי להחליף מצבר? מצבר עולה 650 שקל. של שאפ. 50 וואפר מה דעתם? |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות במצבר | yosib9 | פונטו - טכני | 1 | 03-10-10 01:43 |
| בעיה במצבר , אבל אוטו גם מתכבה בנסיעה ? | מודל סי אי | פונטו - טכני | 16 | 10-08-10 03:39 |
| פונטו ELX נכבתה. איך יודעים אם הבעיה במצבר? | רוני | פונטו - טכני | 6 | 09-08-09 21:15 |
| בעיה במינוס במצבר??? | lrl23 | פונטו - טכני | 11 | 01-04-09 08:48 |
| בעיה באונו בעיה קטנה אבל מעצבנת, או: איך להוציא משענת ראש. | פורום הגראז' | 3 | 22-09-06 14:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד