זה יפה וזה נחמד.. שממשיכים לי את הטופיק

אז ככה עידכון קטן..
הרכב הועלה לגרר.. לפני כשבועיים.. ישב כיום וחצי במוסך התלתן (אבי טיפל לי ברכב, ידיים של זהב יש לו)! לרכב היתה נזילה לא גדולה במנוע, הייתי יכול להגיע עצמאית אבל.. חשבתי שזה נזילה בגיר.. והגיר חרק קצת אז פחדתי! לאחר בדיקה של אבי.. הוא אמר שהגיר במצב תצוגה! והנזילה היא מהאטם מנוע.. למטה, הוא טיפל לי בזה, עשה טיפול 145K לרכב הוחלף שמן ל- 10W60..! והאוטו יצא בריא ושלם! ואני מבסוט!!
אז ככה בקשר לתיקתוקים אבי בעצמו לא יודע מה הבעיה ...
איך שחזרתי ממנו התיקתוקים נמשכו.. הייתי בעוד כמה מוסכים אף אחד לא עולה על הבעיה..
אבל זה ירד לי מהפרק.. בגלל שאני נוסע כבר שבוע וקצת בלי תיקתוקים.. אולי השלוליות שטפו לי מלמטה את הליכלוך שהיה.. בקיצור אני לא יודע!! אבל שיהיה ככה!

היום יצאתי לשטוף את האוטו.. ובפנים קצת.. ולחשוב על דברים לשיפור הרכב לעתיד.. כמה דברים על הפרק צביעה, הנמכה, וחידוש- חיזוק מערכת הבלימה. לבנתיים...

*אגב.. היום כששטפתי הרמתי את המכסה מנוע.. לבדוק שמן.. ובכללי לראות מה מסתתר לי מתחת

לגבי נזילות.. הכול נראה יבש..! אבל יש כמה דברים שמפריעים לי קצת.. 1) יש מיכל מצד הנוסע שקוף , אני משאר שזה מיכל של המיי רדיאטור.. .. ובכן המים ששם לא נמצאים בין ה MIN ל- MAX הם הרבה מתחת ל- MIN האם זה תיקני?!
2) אבי אמר לי שכול 1000 ק"מ צריך להוסיף שמן ל- HGT כי היא אוכלת שמן.. ובכן עוד לא הגעתי ל- 1000 ק'מ.. אבל נראה כאילו אני צריך להוסיף כבר..( אגב אבי ציין שהמדיד מעט מזייף,כי הוא עקום). 3) יש מגן חום בין הרדיאטור, למנוע.. בקיצור הוא שבור אצלי.. חצי.. ואין את החלק השני שלו.. כנראה נפל.. 4) אממ.. אני חושב שהרכב שותה הרבה דלק.. וגם יש ריח של דלק.. מסביב לאוטו.. בזמן נהיגה..5) הבלמים אצלי לא משהו.. השבוע יצע לי לסחוט את דוושת הברקס עד הסוף.. (אפילו שהסוף מאוד קרוב).. הרגשתי שהרכב לא בלם מספיק חזק.. וכשהגעתי עם הרגל עד סוף הברקס.. היו כמו מכות קטנות כאלה בברקס.. יכול להיות וזה ה ABS.. ואני מתבלבל.. האם זה אצל כולם ב HGT ככה?!