![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
מר אנקונדה, מחר אני אבדוק לך מחיר לרפידות מקוריות ותחליפיות גם קדמיות וגם אחוריות.
|
|
|
|
#32 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
כמו שרשמתי קודם ! לרכב יום יומי לא משתלם!
אם אתה מעבר לזה זה סיפור אחר, כמו שרשמתי קודם. תשמור מרחק והכל יהיה בסדר אני מבטיח לך. כמו שאומרים: ! Machines don't kill people, people kill people אני ממש לא בקטע של להסביר או לנהל ויכוח פה, זו דעתי האישית. לא מתאים לך זה בסדר, זה סה"כ דעה.
הבית שלי SM Tuning נערך לאחרונה על ידי Michael : 11-06-11 ב 15:37. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
מיכאל, אתה מכיר אותי ואת סגנון הנהיגה שלי, ולכן אתה חייב להסכים איתי כשאני אומר:
מה לעשות?! הבחור צודק! (turbo guy) בשבועות האחרונים נקלעתי למצב שבו הייתי חייב להחליף את הרפידות הקדמיות שהיו לי (OMP) שאפילו בסוף חייהן נתנו הרגשה מעולה של ביטחון. ובלית-ברירה החלפתי לרפידות היחידות שהיו זמינות עבורי של חברת Lucas... בטיול האחרון (שפספסת יא חלש!!!) כמעט עפתי כמה פעמים מעבר למעקות בטיחות, ולא בגלל שאני נוהג גרוע או בלי לחשוב (כמו שאמרתי - אתה מכיר אותי ואת הנהיגה שלי) אלא בגלל שאני רגיל לסטנדרנט מסויים, כנראה גבוה מהרגיל, ועל זה אמרו חכמינו: לכן אין שום סיכוי שאני נשאר עם הזבל הזה, בטח ובטח לא נוסע איתו לעוד טיול... ואני מאמין שגם הסטנדרטים שלך לא שונים ממש. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
בגלל זה רשמתי, שיש כאלה שבאמת נוהגים אז צריכים לשדרג
![]() אני אף פעם לא אמרתי שהבחור לא צודק, פשוט מי שלא מותח את הגבולות של האוטו לא זקוק לשדרוג ברקסים. אני מכיר את סגנון הנהיגה שלך ושל ליאור ושל עוד כמה חבר'ה, בגלל זה אמרתי שיש כאלה שצריכים ויש שלא. גם אני משודרג, אבל אופי הנהיגה שלנו שונים מכלל הנהגים ![]() זה לא חובה לנהג ממוצע, זה הכוונה שלי. אתה חייב לעקוץ אותי
הבית שלי SM Tuning נערך לאחרונה על ידי Michael : 11-06-11 ב 20:09. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
גם אבי צודק וגם מיכאל צודק, מצד אחד לאדם הממוצע יספיקו בהחלט המקוריות או התחליפיות, ברמבו להזכירכם... אין צורך להרחיב על החברה הזאת אני מניח. אך מה לעשות, מי שרוצה לנהוג חזק ועל הקצה ירצה להיות בביטחון מלא שיש מה שיעצור אותו בסוף, אלא אם כן בא לו למות וכאלה... אגב, אם מישהו חושב שאפקט שיפור הבלימה הוא פסיכולוגי מוזמן בכל עת לסיבוב התרשמות ולהיווכח בעצמו עד כמה זה קריטי וחשוב.D
|
|
|
|
#36 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
מאור ,לרפידות של LUCAS לוקח קצת זמן "להיפתח" מה שנקרא. ומתפקדות יפה על דיסק חדש .על דיסק ישן עם שטח פנים לא חלק הן לא מתפקדות כמו שצריך. הם לא רכות כמו ה OMP ועובדות פחות טוב בנהיגה טכנית אבל הם בסדר יחסית לכל הזבל הסיני שמציף לנו את השוק .
|
|
|
|
#37 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
הדיסקים שלי בני יותר משנה (OMP מחורר-מחורץ) עם פני שטח ממש לא אחידים ואף מעט מדורגים. הרפידות הקודמות של OMP ישבו עליהם ממש כמו כפפה מהיום הראשון. כנראה שמכאן הציפיות הגבוהות שלי. בכל אופן אני לא מתכוון לחכות ולראות מה יקרה איתן - זה סיכון גדול מדי. אני עדיין מחפש רפידות חזקות יותר ופני להצעות (שפויות!!). |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
בניר זכוכית .והכל יהיה סבבה . כמובן שאם תמצא רפידות רכות יהיה עדיף. ובגלל הרפידות הרכות הדיסקים גם יחזיקו לך הרבה יותר . אבל גם אז תעשה חריטה .
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה במציאת חלק | danielkochin | קניה | 1 | 10-02-11 14:22 |
| פונטו HGT 2002 יורו 3 עזרה במציאת תקלה | liormil | פיאט כללי | 3 | 23-01-11 00:07 |
| עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 19-10-09 22:36 |
| עזרה במציאת צמיגים לרכב שלי | UNO TURBO 92 | פיאט כללי | 4 | 26-02-09 00:49 |
| עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 22:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד