מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פורום המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מאזדה 3 2006

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פונטו ספייס 2001 SX

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו SX75 בפוטושופ

שם:  
צפיות: 
גודל:   

האונו שהייתה לי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

נושא נעול

כלי נושא הצג מצבים
ישן 05-05-11, 00:36   #51
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
לאחר הדיון הגדול שערכנו פה בנוגע למפגשים, טיולים ודמי החבר, הגיע הזמן שנתחיל לדבר על הפורום עצמו. בזמנו כשעלה הרעיון בקארס-פורום להקים קהילה מאוחדת לבעלי פיאט בישראל, הרעיון היה שהקהילה תבוסס על בעיקר על שיתופי פעולה וגיבוש חברי הפורום. הרעיון התפתח להקמת האתר הקודם ע"י חבר בשם צביקה, ולאחר מכן העלאת האתר ע"י גילי. בהמשך עלה הפורום בגרסה הזאת לאחר בעיות אבטחה.

המפגש הראשון ביולי 2005 באיקאה נתניה היה מוצלח מאוד, ולאחריו המפגשים במגרש העפר בקיבוץ יקום. בהמשך היו לנו טיולים לטבריה ולרמת הגולן וכן מפגש בחיפה אצל דני ממצת-אור. בקיצור - העתיד נראה ורוד מתמיד.

בשנה/שנתיים האחרונות, הצטרפו מס' חברי פורום שהכוונות שלהם מוטלת בספק. הדבר בא לידי ביטוי רק בפורום עצמו, שכן מהדיווחים שאני מקבל בטלפון לאחר כל מפגש שלכם בהרצליה לא נמסר לי על בעיות התנהגות במתחם. כאמור, מס' חברי פורום (בודדים אגב) מרשים לעצמם לקלל, להעליב, להשפיל ולרמוס חברי פורום אחרים - מיותר לציין שמדובר בתופעה פסולה שמעכירה את אווירת המועדון.

אני מבין שאתם תוהים מדוע פתאום המפגשים דלילים... לפי חברי הפורום הוותיקים איתם דיברתי בטלפון וברשת האינטרנט, הם לא מגיעים למפגשים ונמנעים ככל הניתן מלהגיב בפורום זה בגלל אותם חברי פורום, שמעכירים את האווירה. לכן, ההצעות שלי (הפעם) הם כלהלן:

1. להקים שם משתמש משותף לכל המנהלים, כלומר שלכל מנהל תהיה גישה אליו בשם "מנהל המערכת" (בדומה ל- CF).
2. לפתח מערכת התראות משתמש, ההתראות הנ"ל יישלחו לחברי הפורום החורגים מהתקנון (בדמות העלבה, השפלה וכ') מבלי שאותו חבר פורום יוכל לדעת איזה מנהל שלח לו את ההתראה (שימו לב, זה חשוב מאוד). כדי לעשות זאת, כל ההתראות ישלחו לחברי הפורום מאותו יוזר פיקטיבי בשם "מנהל המערכת" ולא מאותו יוזר של אותו מנהל, כלהלן:

א. התראה אחת - המשתמש מוזהר על התנהגות בלי הולמת.
ב. 2 התראות - המשתמש מוזהר בשנית על התנהגותו. מתן קישור לחבר הפורום הסורר לכללי הפורום ואזהרה מפני הכנסה למעקב.
ג. 3 התראות - הכנסה למעקב למשך שבועיים (14 יום): חבר פורום שייכנס למעקב יצטרך לעבור אישור של אחד מהמנהלים בטרם פרסום ההודעה ע"ג בפורום. קצת עבודה למנהלים, אך זה פותר הרבה בעיות משמעת.
ד. 4 התראות - הארכת המעקב ל- 40 ימים (כחודש וחצי) עקב התנהגות פסולה.
ה. 5 התראות - חסימה מוחלטת למשך 60 ימים - בתום ה- 60 ימים החסימה לא תוסר אוטומטית, אלא אם חבר הפורום ירשום לאחד מהמנהלים הודעת התנצלות על מעשיו ויראה כוונה להשתפר בעתיד.

* משתמש שיקבל התראה אחת או יותר, יזכה למחיקת הנקודות באופן מוחלט במידה ולא יקבל נקודות נוספות למשך 3 חודשים קדימה מיום קבלת הנקודה האחרונה. רק בצורה הזאת נוכל לנהל דיונים כמו בני אדם נורמלים, נוכל לנטר חברי פורום שלא ראויים לכתוב או להשתף בדיונים ציבוריים (לפעמים עדיף האיכות על הכמות) ולעשות את הגיבוש בין חברי הפורום ליעיל ומעשי יותר.
stio מנותק  
ישן 05-05-11, 01:11   #52
שחרון
מנהל

האווטאר של שחרון

הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
סטיו פעם ראשונה שאני מסכים עם כל מילה.
אבל מי אילו האנשים שאתה מתכון אליהם? אני לא שמתי לב לקללות וגידופים!?

שחרון
ישן 05-05-11, 10:56   #53
רפי לין
בעל מקצוע
מנהל

האווטאר של רפי לין

הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
ההתנהגות בפורום

אני נמצא כמה פעמים ביום, בכל יום, בפורום המועדון וכמעט שאיני נתקל בגידופים, השמצות וכו', כך שאם זה קיים פה ושם אז זה זניח.
בואו נגביר עוד את היחס החברי, ההתנהגות הנאותה והשפה היפה והמנומסת גם לגבי חילוקי דעות.
בברכה - רפי לין
רפי לין מנותק  
נושא נעול

חוקי פרסום הודעות