![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
הצעת ייעול...אבקש מהחברים להגיב
לאחר מחשבה רציתי להעלות כמה דברים לדיון .
לדעתי (האישית כמובן) יש מקום להעלות את המועדון כיתה כמו שאומרים.ולמה אני מתכוון? 1:להירשם כעמותה (כמו רוב מועדוני הרכב שפועלים בארץ) רשומה. 2:לנהל פנקסי קבלות ותקציב מסודר 3: לקבוע דמי חבר סבירים (לדעתי 100 ש"ח לשנה לא מספיק ויש לגבות מכל חבר כל שנה 200 ש"ח אם רוצים ציוד טיולים וכ"ו) 4:לקבוע בחירות לוועד המועדון אחת לשנה\שנתיים. 5: להוציא דף קשר מסודר של כלל חברי המועדון ולחלק אותו לחברים. 6:להוציא אחת לכמה חודשים עלון של המועדון. 7:לפנות (לאחר סקר מחירים) ליצרן חולצות\דגלים לייצר דגלים בכמות גדולה לרכבי המועדון . אשמח מאד אם כלל החברים יביעו את דעתם בענין. ![]()
|
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
בקשר לגביית דמי החבר אני נגד, חולצות זה לא מה שיעלה את המועדון הזה רמה אלה פעילויות ששואפות במועדון הזה ל0 וזה כבר לא עניין של תקציב.
דבר שני אפשר היה להגדיל טיפה את כמות הפרסומות אוליי לעשות שינויים קלים לאתר וככה להגדיל את התקציב החסר. |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
200 ש''ח? אתה כנראה תהיה לבד במועדון, יש מועדונים שמרימים טיולים אחת לחודש עם סדר גודל של 20- 30 רכבים ויותר באופן קבוע. אוטוספורט לדוגמא ולא גובים כסף. כל חבר מביא איתו מספר מוצרים שנקבעים מראש על פי רשימה מסודרת.
וועד של מה? לגבי פנקסי קבלות, איך אתה יודע איך זה מתבצע, אולי הכל מסודר מהפאן הזה? לגבי פעילויות, ממש לאחרונה ארז ארגן קארטינג, היינו שם 11 איש. אז אולי כדאי שתבוא בטענות לחברי הפורום שלא ממש מעוניינים בפעילויות. אגב זה תמיד אותם אנשים מגיעים.
יום שעובר ללא חיוך הוא יום מבוזבז ![]() נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 30-04-11 ב 12:38. |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל
|
צטט:
התכוונתי בדמי חבר לא רק לחולצות. אלא כמובן שאתה צריך להבין שלארועים, טיולים, ציוד , שלטים וכ"ו, ובקיצור לכל דבר כדי שיהיה צריך תקציב מסודר במועדון. בכל המועדונים בארץ זה דמי החבר המקובלים בדרך כלל דרך אגב. צביקה ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
זה נשמע כמו ועד בית
יותר מדי כסף עבור חברות אם הייתם מבקשים 50 ש"ח לדעתי היו נרשמים הרבה יותר קח בחשבון שיש הרבה חברים עלות כל פרט בתשלות נוסף וכל אחד יחליט אם מתאים לו |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל
|
צטט:
אתה לא צודק... מועדון לא מיועד רכ לרכבי ספורט, ותשים לב שלטיולים(כשסוף סוף יש כאלה) באים בעיקר רכבי ספורט. זה לא צריך להיות כך. טיולים צריכים להיות גם לרכבים פשוטים לגמרי במסלולים פשוטים ובמהירות רגועה, וכ"ו. ובכל מקרה במועדונים הגדולים כולם משלמים בין 100 ל 200 ובדרך כלל הרוב משלמים (והרוב זה יותר מ 50-60 חברים)
![]() |
#7 |
מנהל
|
הבעיה במועדון שבאתר רשומים איזה 800-900 ולמפגשים מגיעים במקרה הטוב 10-20 (ואני מדגיש במקרה הטוב) חברה שבדרך כלל הם קבועים. זה לא צריך להיות ככה.
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יפה אממרתה אם תגבה מכל אחד 50 ש"ח יהיה לאנשים מחוויבות וגם יבואו
אני הייתי מצטרף על עקרון כזה דא"ג בקופה יהיו יותר כספים מאשר לאסוף 200 ש"חח |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל
|
אשמח לשמוע דעות של כולם בנוגע לכל ההצעות שהעליתי.
ותודה כמובן לכל מי שמגיב .
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
איפה אני לא צודק צביקה? אלה עובדות. אוטוספורט הוא המועדון בין הגדולים בארץ היום לדעתי ועדיין לא גובים שם כסף.
אין לי בעיה לשלם סכום סימלי של 100 ש''ח אבל 200, זה כבר מוגזם. ותראה לי מועדון אחד שבאים למפגשים שלו 50 60 אנשים ואל תגיד לי עכשיו מועדון ה5. מה שאני אומר זה שהבעיה היא באנשים, אין לי זכות לשפוט את המנהלים כי אני לא יודע איך זה מהצד שלהם. אבל לקארטינג כל אחד יכל להגיע ולא רק אותם הפרצופים הקבועים.( שהם אחלה אנשים אגב ![]()
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מישהו יכול להגיד לי איפה ניתן להשיג דיזה חשמלית?! | saidy278 | פונטו - טכני | 3 | 04-07-10 08:52 |
טיפול 140K + טיימניג לHGT + פרוט הצעת מחיר | etsuitup | פונטו - טכני | 8 | 09-03-10 19:41 |
האם כדאי להביא טמפרה טורבו ע"י תושב חוזר? | צביקוש23 | פיאט כללי | 1 | 12-10-08 18:58 |
אני הולך להחליף 4 בולמי זעזועים לKYB- מה אני צריך להביא למתקין. | 11efraim | פונטו - טכני | 0 | 27-01-08 20:30 |
סליחה אבל רק יכול להגיב להודעות בפורום זה | אתר המועדון | 2 | 02-01-07 03:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד