![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#91 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אין דבר כזה אין סימון שני הסימונים דומים בדיוק אחד על הבלוק והשני על ראש המנוע שעה 9.
האם את סימון הקאמשפט עליון אתה רואה תן כיוון. סימון קרנקשפט גם אפשרי על גלגל התנופה כמו שאמר המומחה בן |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
המומחה שלמד מהמומחה
|
|
|
#93 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 1
|
אני אענה קודם לדוד - לא בפתיחת סוויטש בלבד, אלא עם סטרטר. כלומר מצב נורמלי שהמזרקים אמורים לתת דלק בשביל שהרכב יניע, אז רק אחד נותן.
עכשיו ליאיר - אני מבין מה שאתה אומר לגבי הסימונים וגם יש לי את הצילומים של איך זה נראה (היינס) ופשוט אין סימון בבלוק, אולי נשחק למרות שלא הגיוני - לא יודע, פשוט לא מוצא אותו. עכשיו לבן - יאיר עזר לי כבר מלפני יותר מחצי שנה עם הרכב . . . בזכותו הצלחתי להתקדם בכלל עם המשימה הזו, באמת מומחה!
|
|
|
#94 |
|
Senior Member
|
http://punto.org.pl/informacje/silnikifire/183
כאן רואים בדיוק את הסימונים אם לא תסתדר אבוא להראות לך תן כיוון עריכה : בתמונה רואים באמצע את החריץ על ראש המנוע זהוא הסימון נערך לאחרונה על ידי yair068 : 18-03-11 ב 15:13. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Member
|
בתמונה אתה מראה את הקאמשאפט - מצאתי את הסימון הזה, אין בעיה. הבעיה שלי היא עם הקראנקשאפט, בכל מקרה אני שוב לא פנוי לזה כל כך, אבל מצאתי תמונות יפות שצילמתי בעבר ועכשיו אני רואה שלא העליתי אותם.
|
|
|
#96 |
|
Senior Member
|
יופי של ניקייון לבוכנות.
אחרי שאתה עושה פורטיניג לצילינדרים בדוק עוד פעם חילחול עם סולר . גם לראש המנוע הפוך אותו וובדוק אם יש חילחול עם סולר בתוך השקע ליד השסתומים. לגבי סימון הקרנק בתמונה האחרונה שלך היכן שאתה בוודק חילחול עם הבקבוק. על הגיר ישנו פתח מלבני שרואים אותו בתמונה סובב ביד שמאל את הפולי ועקוב אחרי הפתח מימין שהוא גלגל התנופה עד שתגיע לפס סימוון זהוא סימון הקרנקשאפט למה אתה לא רואה את סימוון הקרנק מכיוון שפולי אביזרים מסתיר לך ואז צריך לפרק אותו ולהשאר ררק עם פולי קרנק הקטן שם יש סימונים בכל אופן תבדוק בשיטה של גלגל תנופה נערך לאחרונה על ידי yair068 : 25-03-11 ב 08:44. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Member
|
פירקתי את הפולי ועדין לא ראיתי את הסימון - לא משנה, אני אנסה מהצד השני כמו שהסברתם לי אתה ובן.
זה לא בקבוק סולר - זה בקבוק שמן - כשעושים הונינג (honeing) לצילינדרים חייב לשפוך שמן תוך כדי - כי רוצים משטח עגול וחלק ככל האפשר. אגב, זה הונינג (השחזה בעברית) ויש מקרים חריגים כשהצילינדר נעשה אובלי מעט ואז צריך לעשות בורינג (Boreing או קדיחה בעברית) מה שנהוג לכנות בשפה פשוטה - חריטה, בכדי ליצור מחדש צורה תקינה לצילינדר.
|
|
|
#98 |
|
Member
|
חברים תעזרו לי.
נתקעתי עם מזרקים לא תקינים, לפחות שלושה. אני מחפש מזרקים לפונטו 1250 96 הזרקה רב-נקודתית. ביררתי בפירוקיה ליד הבית - מבקשים 500 ש"ח, מה שנראה לי מאוד מוגזם בשביל חלק מזערי ברכב ששווה 3000 ש"ח. לפני כמה זמן מישהו רצה למכור ב-150 ש"ח שזה מחיר טוב. אם מישהו יודע, ראה, שמע, יש לו מזרקים - שיצור איתי קשר. חבל, הפונטו עומדת בדד.
|
|
|
#99 |
|
Senior Member
|
איך קבעתה שהאינגקטורים לא תקינים
המחיר לרבעייה לא יקר אפשר לנקותם באופן עצמאי השארתי פה פרוייקט לניקוי אינגקרטורים http://www.youtube.com/watch?v=VFJlTfHyrUk נערך לאחרונה על ידי yair068 : 10-04-11 ב 18:20. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Member
|
אז בסדר.
בהנחה שאני אנקה שלושה - לאחד מהם נקרעה אחת הגומיות ונפל הפלסטיק כיסוי התחתון - נפל לתוך הראש ולקח לי כמה ימים לחלץ אותו משם - נמנעתי מלפתוח את הראש שוב. בכל מקרה אני אצטרך לפחות אחד - יש משהו למישהו?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי המזגן מרעשים פונטו דור 1 | Roi b.e | פונטו - טכני | 26 | 14-02-14 13:55 |
| החלפת רפידות בלם בHGT (פרוייקט מצולם) | זאב-ב | פונטו - טכני | 18 | 25-06-09 16:01 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 11:10 |
| פרוייקט מצולם איטום ובידוד דלתות HGT | אודיו | 0 | 24-07-07 23:19 | |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 17:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד