![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Member
הגלגלים שלי: ספייס דינאמיק 16V
|
גם לי יש את הבעיה הזו של טורים שרועדים לקראת עצירה(ספייס 06). בנוסף לרעידות הללו של הטורים לקראת עצירה, יש לי תוספת רעידות בזמן שאני מדליק אורות או אורות חירום, כאילו כל מכשיר שצורך חשמל מכביד עוד על המערכת החשמלית של האוטו.
החלפתי לפני כשבועיים-שלושה את חוטי ההצתה, כי היה קרטוע בעת מתן הגז, היה מעין פספוס או השהייה של שנייה ותחושה של דוושת גז שלא מגיבה כראוי, שנפתרה עם החלפת החוטים. נעשה גם ניקוי בית מצערת על ידי ריסוס הספריי, ולא על ידי פירוק. לא ציפיתי שזה יעשה ניסים, אבל חשבתי שהחלפת החוטים תפתור את הבעיה. היא עזרה רק בתחום הגז וההאצה שעכשיו עובדים חלק. לצערי, הרעידות ובעיות הטורים לא נפתרו עדיין. האוטו גם רועד לי כשאני מאט לקראת רמזורים. מן הסתם אין לי כוח להתחיל להחליף חלקים עד שתימצא הבעיה בניסוי וטעייה, אלא למצוא את הבעיה ואז להחליף או לתקן את מה שצריך. בינתיים עוד לא חזרתי למוסך (מורשה מוכר מאוד), אשמח להצעות לבעיות אפשריות, כך שאדע לאן לכוון (מכון הזרקות, מורשה, איזה חלק להחליף/לתקן). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
יש לנקות את מנוע הצעדים. לפרק את בית המצערת מהרכב ולנקות אותו ואת מנוע הצעדים המתחבר אליו על השולחן מה שנקרא
ריסוס ספריי קרבורטורים לתוך הפרפר לא נקרא ניקוי בית מצערת ובטח שלא הייתי משלם 250 עבור "ניקוי" שכזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
א. לא שילמתי על ניקוי בית מצערת, רק על חוטי הצתה.
ב. ניקוי מנוע צעדים יפתור את הבעיה? מה עלות טיפול כזה? אני מניח שימליצו כאן על משה זר בתחום הזה, תקנו אותי אם אני טועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
שילמתי 150 על ה"ניקוי " הזה 100 הלך על בדיקת המחשב.
לגבי התשלום אני גם חושב שזאת גניבה והתעמתתי עם בעל המקום אבל העדפתי לתת לו את ה150 שקל מאשר לריב ולסבך את כל העניין. אבל אני ינצל את האחריות כביכול שהוא נתן ואם אחרי החלפת החוטי הצתה ופלאגים פילטר שמן ושמן ופילטר אוויר עדיין תהיה בעיה אני יחזור אליו.אה וגם קניתי תוסף K44 שאני אוסיף מחר. אני בד"כ לא נכנס למורשה אבל ניסיתי כמה מקומות וכל אחד נתן חוות דעת אחרת לכן חשבתי ששם הוא המקום המקצועי ביותר שיתן לי את חוות הדעת הנכונה ביותר כנראה שטעיתי. גם פה בפורום ממליצים על המוסך הזה לכן בטחתי בו. (המוסך נמצא בחיפה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, אצלך כדאי לבדוק את הכבל שהולך מהאלטרנטור למצבר, ואת כבל המינוס של הרכב.
![]() |
#26 |
Member
|
תודה ארילו. יש אפשרות להעלות תמונה שמראה את הכבל שאתה מדבר עליו, וגם של האלטרנטור?
פשוט אני לא כל כך יודע איפה זה ממוקם ואיך זה נראה. השאלה אם אני צריך לבדוק את זה במוסך ואם זה דורש חיבור למחשב או רק להסתכל ולראות שהכל מחובר כמו שצריך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
אני חושב גם שיש בעייה חשמלית אצלי של חיבור לא טוב.
לפעמים בהנעה הוא לא מניע ישר כאילו החיבור לא טוב כמו מכת סטרטר אני מכבה ומניע שוב והוא נדלק ישר המצבר חדש פחות משנה ובפעם השנייה הוא לא מראה כאילו למצבר אין כח הוא ישר מניע. לכן חושב גם על חיבור מינוס לא טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
עדכון..
עשיתי (לבד) טיפול 10000 החלפתי פלאגים שמן פילטר שמן מסנן אויר וחוטי הצתה. ההרגשה עכשיו שהמנוע עובד הרבה יותר טוב. אני חושב שהבעייה עדיין קיימת אבל הרבה פחות ממה שהיה קודם. רעידות אין אולי בין 800 ל850 אבל זה לא קריטי . אבל עדיין כשנותנים מכת גז קטנה הבעייה קיימת. אני רוצה לשים תוסף K44 איך מומלץ לשים אותו על פול טנק או על חצי ? איך ממלאים אותו לטנק הדלק יש מכסה בטחון לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא, אני מעדיף שאם אתה לא מכיר את הסיפור תתן קפיצה למוסך שיראו לך במה מדובר.
1 - אין לי ספייס 2 - אני לא מתכנן לעשות מדריך מצולם לזה כרגע.
![]() |
#30 | |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
צטט:
אני לא יודע אם זה מדוייק או לא - אבל זה לא משהו שאני הייתי רוצה להיכנס אליו =\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו מגמגמת, 2002, 1280 סמ"ק | חנן-ג'יפולוג | פונטו - טכני | 4 | 15-11-10 21:13 |
קלץ קרמי פונטו ספייס | ברא | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 16-05-09 03:23 |
פונטו ספייס ELX | אברג'ל ד | קניה | 15 | 01-05-09 00:36 |
פיאט פונטו ספייס 2001 VS פיאט פונטו ספייס 2003 | פיאט כללי | 3 | 01-05-07 22:19 | |
פיאט אונו מגמגמת | פורום הגראז' | 16 | 12-05-06 17:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד