![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat uno 70 s
|
את האמת מיכול מה שכתבתה לא קרה כלום אבל אני לא יודע עם זה עגיוני אבל כול שישי שבת כבר במשך חצי שנה אניתחנה את הרכב בכניסה לחניון של המול באילת על הצד בצורה עופקית למשך 6עד 7 שעות אני לא יודע עם זה יכול להשפיע אולי חניה בצורה כזאת דופקת את הגייר כי כול המישקל נוטה לצד אחד של הרכב.אני לא מוצא חוץ מי זה דבר אחר רב תודות יעקב
|
|
|
#32 |
|
Member
|
הילוכים קשים
יש לי בעיה שצצה לי ליפני כ. שבועים כאשר אני נוסע עם הרכב לאחר יום שהוא עמד ללא מצב נסיעה והמנוע קר אני מרגיש שההילוכים אצלי הולכים קשה אבל לאחר 5 דקות בערך כאשר חום המנוע עולה מעט ההילוכים עוברים בקלות אני לא שומע חריקות הוא שינוי בגיר הוא שינוי במצב הנסיעה יכול להיות שזה נובע משמן קר בגיר הוא שזה בעיה בגיר אשמח מאוד עם אקבל עצה .לכול המעונין לדעת הרכב שלי הוא פיאט אונו שנת 94 תודה לעוזרים יעקב
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
השמן גיר קר בבוקר (הגענו לחורף). תקין.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Member
|
תודה על המידע אבל מה לעשות להמשיך רגיל הוא עדיף לחמם קצת את המנוע כדי לא ליגרום נזק לגיר
|
|
|
#35 |
|
Member
|
בעיות עם הגיר
יש לי בעיה כאשר אני נוסע עם הרכב אני מעביר בילוכים וההילוכים ניכנסיםבמצב קשה אבל זה לוקח לזמן של 5עד 10 דקות ולאחר מיכן ההילוכים מתחילים לעבור חלק וללא בעיות כמו מרגרינה מה יכולה להיות מהבעיה אשמח מאוד לישמוע חוות דעת[ המכונאי שלי עמר לי שזה יכול להיות ביגלל שכר עכשיו בחוץ לוקח לשמן גיר לעלות למעלה העים זה יתכן העינין] תודה לעוזרים
|
|
|
#36 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
המכונאי שלך צודק.
ישנם שמנים של חברת ESSO בצמיגות 75W80 במוסכי פג'ו סיטרואן. מחיר לא זול אך פותר את הבעיה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 02:42 |
| חבר'ה בעיה - צריך עזרה!! (הרכב התחמם, כ"ע) | aviady | פונטו - טכני | 20 | 30-07-09 16:42 |
| עזרה עם הפנס בפונטו, תודה לעוזרים =] | <<האריה השחור>> | פונטו - טכני | 1 | 12-12-08 20:14 |
| תודה לעוזרים | פורום הגראז' | 2 | 03-05-07 17:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד