![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 1600 סמ"קELX
|
מחירון של האוטו זה 6600 שקל. נראה לך שאני אשים עליו עכשיו 5000?
חוץ מזה אם לחבר שלך הלך ראש אחרי שנה וחצי אז מצבו טוב כי אף אחד לא יתן לו אחריות על יותר מזה... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שמים 5000 ש"ח על אוטו ששווה 6600 ש"ח, כשאין לך עוד כסף להוסיף על אוטו אחר שיהיה במצב נורמלי ולא ייתקע עם ראש מנוע שבוע אחרי שקנית אותו.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
צטט:
אבל בנוגע לכסף את יכולה להסתכל ממקום אחר: ב5000 שקל תמצאי אוטו אחר ??? |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Member
|
הכל טוב ויפה, אז נגיד שהשקעתי בשיפוץ מנוע, מי ערב לי שמחר לא תלך המשאבת דלק או המשאבת מים או לא יודעת מה כי ככה זה בפונטו ואתם פשוט התרגלתם לזה ואתם לא רואים שזה לא נורמלי
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
אלביס מנסיון הבעיה היא לא רק "שאולי יילך" אלא איך הטיפול יעשה, כי לצערי מכונאים בארץ לא מכירים את הרכב הזה ומייצרים קומבינות שרק מזיקות, וזה כולל מוסכים מורשים!
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
התקשרת למקום הזה שאמרתי לך ?
מה המחיר שביקשו ממך? מנוע של פונטו ELX ממש לא נפוץ אבל את יכולה להחליף במנוע של בראבה,מנועים זהים לחלוטין
|
|
|
#27 |
|
Member
|
אתמול עברתי טסט בהליכה
. תוך 10 דקות היתי בחוץ. דיברתי עם הבחור שעשה את הטסט והוא אמר לי שלפי מה שהוא רואה במחשב, המנוע מצוין ואין על מה להתלונן. לכן החלטתי בינתיים לחכות ולא לעשות כלום בקשר למנוע. אני מקווה שיהי בסדר . עושה רושם שהצצב כרגע סטטי ואין שום החמרה. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Member
הגלגלים שלי: פנדה
|
משהו לא כל כך מסתדר לי כי בדרך כלל במערכת הקירור יש יותר לחץ מאשר במערכת השמן.
ולכן כשיש ביניהם קטע פרוץ, אמור להיכנס נוזל קירור למערכת השמן והסימן הראשוני לכך הוא מראה "טחינה" על פקק השמן מבפנים. גם אם החיבור הוא עקיף, כלומר, יש פריצה בין תא הבעירה למערכת הקירור, הסימנים שיופיעו במערכת הקירור הם לחץ על הצינורות ובנוסף, שרידי פיח בתוך מערכת הקירור. אבל עם המציאות אי אפשר להתווכח. כי אם הרכב מאבד שמן בלי שיש נזילות או עשן בעל מראה וריח יחודיים, סביר להניח שהשמן מתנקז למערכת הקירור. יתכן מאוד שהפריצה היא במעבר שמשמש להעלאת השמן לכיון הראש ושיש לו סמיכות למערכת הקירור. לפעמים מדובר בגומית איטום פגומה או טבעת חסרה באיזור האטם ראש. שווה לך לגשת למוסך או מכון רדיאטורים ולבקש מהם לבדוק בלחץ האם יש פריצה במערכת המים ולאן היא מובילה. בכל אופן, זה שעברת טסט, לא מלמד הרבה על תקינות מערכת הקירור. במחשב שלהם בודקים רק עשן. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Member
|
חודשיים זה השיא שלך?
אצלי זה שבועיים. אבל בא נעזוב שטויות. מה דעתכם על הפנדה החדשה? לקנות או לא? בבקשה תשובות פרקטיות...
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קשר בין החלפת מצמד למים ברדיאטור | vip6 | פונטו - טכני | 1 | 14-09-10 19:58 |
| והנה הגיע תורי, נדלקה לה נורת הגה | ליאור23 | פונטו - טכני | 10 | 15-08-10 11:37 |
| בשעה טובה ומוצלחת - הגיעו האביזרים מאנגליה | idango | שיפורים וקוסמטיקה | 22 | 13-06-09 07:56 |
| רגע היסטורי. אבא377 הגיע לשמשון. | simon377 | בעלי מקצוע | 7 | 02-01-09 00:31 |
| חשד למים במנוע | Lior_c | טמפרה - טכני | 2 | 22-04-08 03:22 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד