![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
![]()
למי שיצא לקרוא מעט את דבריי או לחילופין לשמוע מפי על אבא שלי בוודאי יתקשה להאמין.
אפללו, שמכיר את אבי מימים ימימה יעיד על כך. אבי, גדול הספקנים במזרח התיכון, אדם שמבין המון במכונאות, שסמך על מוסכים וגילה שהם לא כ"כ אמינים הסכים לנסוע לשמשון!. לאדם ממוצע ישמע הדבר כמשהו שגרתי, לא למי שמכיר את אבי. לא הייה רכב (לפני עידן המחשבים) שהוא לא הצליח לתקן. מווספות, רכבים פרטיים, אוטובוסים, משאיות, טרקטורים ומה לא. מבחינתו- לשלם כסף למוסך על עבודה זה בזבוז מיותר של כסף. להוציא כסף על חלק מקורי זה בזבוז ("הכל אותו דבר"), בטח ובטח לשלם כ-200 ש"ח לשעת עבודה. אבל! לאחר שביקרנו אצל שמשון, אבי הודה והתוודה שהוא לא ציפה לדבר כזה. מוסך נעים ושקט, עובדים מקצועיים, יחס מסביר פנים ו"צ'ופרים" על הדרך. (בדיקה ותיקון של כל האורות ברכב, בעיית מינוסים. לא משהו מסובך לתיקון אך משהו ממש ארוך ומעצבן לעשות.) טיפול גדול- שמנים, פילטרים, נוזל קירור (שבדרך "הצלנו" את המנוע. צינור עודפים סתום. היה יכול להוביל להתחממות ולראש) פלאגים, וכו'. על פילטר המזגן היה 3/4 קילו עלים ו3 ליברות אבק. בדרך חזור ההבדל הורגש. ראינו ב-LIVE איך נראה מנוע לא מטופל, שלא הוחלף שמן ופילטר (או שהוחלף לאיכות ירודה) וראינו את הנזק שנגרם מהזנחה. (כ-7000 ש"ח) קיבלנו הסבר על גל ארכובה טבול ומרוסס, מה ההבדל בניהם וכיצד להמנע מתקלות. לסיום, קיבלנו צרור ברכות ואיחולים לשקט ושלווה באיזור הדרום המוכה. בקיצור- אם יש מתקפה בעזה, מדינה ערבית (מצרים) מצדיקה אותנו ואבא שלי הגיע לשמשון- המשיח חייב להיות בדרך ![]() רענן עד, הוא ראה את אבא שם. אני חייב לציין בדרך חזור אבי החל לחזור לעצמו. (מה? 50 ש"ח לפלאג? מה מיוחד כ"כ בפלאג? אני בטוח שכל פלאג יתאים וכד') ![]() אמנם עלות הטיפול, עם כל מה שתוקן\סודר\ הוחלף וכיו"ב הייתה כ-1000 ש"ח, אך אני חייבתי את אבי ב-300 ש"ח "השתתפות עצמית" ![]() בסופו של דבר, אחרי שכל הדרך הוא הסביר לי למה מוסך מורשה זה סתם "לזרוק כסף", בבית הוא הודה בפני אמי שככל הנראה הוא ימשיך לטפל שם. זה השלב שנשות הפורום צריכות להפסיק לקרוא ככה אנחנו, הגברים. כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה כולה. עד שהאישה נכנסת לתמונה. איש אחד, יותר זקן ממני אמר פעם: אני הבוס בבית!!!! (ויש לי רשות מאשתי לומר את זה) בשמי ובשם הוריי אני רוצה להודות. תודה לכל צוות המוסך, תודה מיוחדת לפריד ש"דנדש" את האוטו לאבא שלי. תודה לכל העובדים, אהרון, חזי, גדי ונאיף שהעבירו לאבא שלי כמה שעות ב"סבבה" (לראשונה בחייו שזה קורה במוסך), תודה לרחל, המזכירה המקסימה. תודה לשמשון על הלבביות והאנושיות, תודה לחיים על הסבלנות והנחמדות. תודה להוריי שהביאוני עד הלום. (זה מתחיל להשמע כמו דרשת בר מצווה, אני אעצור בשלב הזה.)
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 01-01-09 ב 05:43. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מי בא לשמשון? (מחר, שלישי.) | simon377 | פורום המועדון | 5 | 09-12-08 16:11 |
מי בא לשמשון? (2) | simon377 | אוף טופיק | 9 | 22-09-08 00:51 |
מי בא לשמשון? | simon377 | אוף טופיק | 11 | 03-09-08 13:12 |
משלשום במוסך ועדיין לא נמצאה הבעיה.. | itai182 | פונטו - טכני | 2 | 02-04-08 12:38 |
הגיע הזמן להחליף את הצמיגים | פורום הגראז' | 11 | 23-03-06 22:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד