![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גם על המוסך בעכו שמעתי סיפורים.
היה מישהו (חבר פורום) שרכש פיאט אונו 94 אדומה. הוא שמע רעשים מהמנוע, נסע למורשה בעכו, שם אמרו לו שצריך להחליף אלטרנטור ושממנו הרעשים ועוד כתבו לו את זה בקבלה (הוא ביצע טיפול) שחור על גבי לבן! אני ראיתי את הקבלה המדוברת. מה מתברר? שהרעש הזה הוא בסה"כ מהרצועה, אז הוא הלך לחשמלאי רגיל וסידרו לו את זה. אני ראיתי, נפגשתי ודיברתי עם הבחור בתחילת החודש (היה מפגש בעפולה למי שזוכר) ואולי אפשר למצוא את הנושא המדובר בחיפוש. מה מרגיז במוסך הזה? הם ללא רשות פירקו לו את הלוחיות רישוי ברכב (גם הקדמית וגם האחורית) והלבישו לו מסגרת ללוחית עם הפרסומת שלהם! כבר לא מסתפקים במדבקות למסגרת, עכשיו מפרקים את הכל! אני ראיתי את זה במפגש יש שאלתי אותו "מה זה צריך להיות"? שים לב (אני צילמתי):
נערך לאחרונה על ידי stio : 28-05-09 ב 21:16. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
קודם כל תודה על ההזהרות מאזור חיפה!
נותרה השאלה אם למישהו יש נסיון כלשהו עם המוסך בעמק חפר. אם אף אחד לא ענה עד עכשיו אז כנראה שאין הרבה נסיון לחברי הפורום עם המוסך הזה. בכל מקרה אם אתם אומרים שהמחיר הגיוני ולפי הרושם שהיה לי הם די בסדר כנראה. בזמן הבדיקה אחראי המוסך (פבל) הראה לי במחשב איך הוא מזהה שהתקלה בחיישן קראנק וכאשר החליפו לי את החיישן הוא בא והראה לי אותו. כמו כן המוסך נקי ומסודר ומשדר מקצועיות. כנראה שאשאר בינתיים במוסך הזה. ארילו, אם ההצעה שלך עדיין בתוקף אני אשמח לדעת כשיהיה לך תאריך ספציפי לטיפול. שוב תודה לכולם! |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Member
הגלגלים שלי: sx75
|
תקשיב טוב.
ברכב שלי שנת 95 ישנה אותה בעיה אתה יכול לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש במס' בדיקות פשוטות שלא מצריכות ידע רב א. כנס לרכב סגור את הדלתות תנעל אותו עם האזעקה שב ללא תזוזה כ 2 דקות ואז תנסה להניע את הרכב, כמובן שהאזעקה תופעל אל תתיחס ובדוק אם הרכב מניע במידה וכן אתה יכול לדעת בוודאות שמע' האזעקה לא משפיעה על תופעת כיבוי הרכב במידה והרכב לא מניע ונותן סטרטר ומש' הדלק אתה לא שומע אותה אז כמובן שהאזעקה נועלת את הדלק. במידה ואין סטרטר אז האזעקה נועלת את הסטרטר עכשיו אם לא מניע סטרטר אז לאזעקה אין השפעה על כיבוי המנוע, אם מש' הדלק לא מופעלת לא תוכל להניע למרות שיש סטרטר ואז כדאי לך לשקול נטרול של מע' האזעקה (לא ע"י מפתח) ע"י ניתוק קבוע שלה מהמצבר רק אצל מתקין מורשה ב.ישנו ממסר שיושב על קיר האשבצד ימין שאחראי בין היתר גם על מש' הדלק וישנה תופעה מוכרת שממסר זה למרות שכאשר אתה מניע את הרכב אתה שומע אותו מתקתק קורה שהוא עלול לנתק את המש'דלק תוך כדי נסיעה (זן תקלה שקורית לממסרים שעובדים זמן רב) קשה מאוד לאתר את התקלה כי אם תבדוק את הממסר חשמלית לא תמצא תקלה וכעת לעניין היותר מעניין ממסר כזה עולה 450 ש"ח בחברה אני אקנה אותו בתחילת החודש (הכיס ריק) ג. האם בדקת צינורות וואקום למצב שאינן יבשות או סדוקות? זה גם יכול להשפיע. ד. לגבי מוסך אגוז אני ממליץ עליו הוא אמין וגם פבל נותן שירות מקצועי הרכב שלי קניתי מלקוח שלהם שקיבל שירות שם מעל ל- 6 שנים כך הכרתי אותם למרות שאת הטיפולים אני עושה לבד קיבלו אותי בסבר פנים יפות ופבל ענה לכל השאלות שלי בסבלנות ה. לגבי האמבולייזר התפקיד היחיד שלו הוא להניע רק עם מפתח יעודי ולאחר הנעת המנוע אין לו שום השפעה על ניהול הרכב מקווה שעניתי על הכל אני חופר בעניין מס' חודשים ורק כשאהיה בטוח שזה מעבר ליכולתי אתן למוסך לגעת ברכב עודד |
|
|
|
|
|
#44 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
עם כבר השרשור נפתח יש לי בעיה כמעט זהה, אצלי כשאני לוחץ קלצ' לפני עצירה אז הטורים לפעמים נופלים והמנוע נכבה, אני מניעה וממשיך לנסוע(אין בעיה של הנעה). כשהמזגן פעול זה לא קורה הוא כאילו מייצב אותו... אז השאלה מה לעשות ? את אותו הדבר שאמרתם לסנופקין בהתחלה ?
נערך לאחרונה על ידי Michael : 31-05-09 ב 20:40. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פנדה דינמיק
|
lord1, תודה על ההמלצה על מוסך אגוז. מהתלונות שיש ממוסכים פה באזור חיפה ומההמלצה שלך אני כנראה אמשיך לטפל ברכב במוסך אגוז.
תודה גם על כל הבדיקות שאמרת לי לעשות, אני יעשה אותם כדי לדעת מה בדיוק האזעקה שלי מנתקת, אבל כפי שאמרתי קודם הלכתי למוסך ושם החליפו לי חיישן קראנק ומאז אין בעיות, לכן כנראה שזאת אכן היתה הבעיה. אולי לך יש בעיה דומה בחיישן ולכן הייתי ממליץ לך, אם אתה יודע איך, לנקות את החיישן כמו שהמליצו לי לעשות ואם אתה לא יודע איך אז ללכת למוסך, להתחבר למחשב רכב ולוודא שיש לך בעיה בחיישן. מקווה שתפתור את הבעיה בקרוב! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| והנה היא שוב מתפנקת- מנוע נכבה באמצע נסיעה | בראבה מפונקת | בראבה - טכני | 18 | 10-02-09 00:24 |
| פתאום הHGT מגמגם ונכבה בסל"ד סרק.. יד רעיון? | agent5 | פונטו - טכני | 22 | 26-12-08 17:34 |
| מנוע נכבה בעומס - פונטו HGT 2001 | ido | פונטו - טכני | 8 | 12-06-08 17:45 |
| co2 גבוה בטסט מה סיבה ? | פורום הגראז' | 2 | 15-07-07 19:57 | |
| פתאום הפסיק לחמם.... | פורום הגראז' | 6 | 23-12-06 20:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד