![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
///
שלום לכולם,
קודם כל רציתי לציין תופעה בפורום, שאנשים מבקשים עזרה במשהוא, צריך לעזור להם ולא לסטות מהנושא ההתחלטי של אותו אדם, תופעה זו קוראת דיי הרבה כאן.. קחו לצומת לב... טוב אז ככה יש לי פיאט אונו וכל דבר ברכב שלי אני עושה לבד מכני חשמלי ,מערכת שמע והכל... אז ככה התקנתי לבד אזעקת ביפר ביחד אם נעילה מרכזית... ואם לגשת לבעיה שלכה, אז קודם כל אם התקנת את הנעילה לבד הייתה צריך לדעת שישנם ארבע מנועים, ורק מנוע אחד שולט אל כל המערכת כלומר דרך המפתח , אותו מנוע יוצאים ממנו 5 חוטים להבדיל משאר המנועים.. אני מאמין שאם תיגש לדלת של הנוסע מקדימה{ לא דלת הנהג} תכניס מפתח ותסובב הכל יעבוד .. אם כן אז התבלבלת במקומות המנועים , אין טעם עכשיו להחליף אותם מקומות .. אם זה לאא ככה, אז המנוע השולט פשוט פגום.... תעדכן אותי מה נסגר אם הבעיה.... אם יש שגיעות כתיב תסלחו לי... כמו כן לכל חבריי המועדון בכל , בעיה שאלה שקשורה לאונו S 60 ..אתם יכלים לפנות אליי , אני יעזור לכם ........ |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
אז ככה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לא אני עשיתי את הנעילה אלה מישהו.. וכן ראיתי שהוא חיבר את המנוע עם ה חמישה חוטים בדלת הנהג למרות שניסיתי לפתוח עם המפתח זה לא עבד.. אז כנראה שהמנוע פגום? עלי לחזור אל המתקין או שמה זה דבר ללא חשיבות!? תודה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ![]() אם יש שגיעות כתיב תסלחו לי... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
ראה תשובותי בפרטי .
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נעילה מרכזית משתוללת | bargal | אונו - טכני | 1 | 17-10-08 19:07 |
| בעית חשמל באונו: נעילה מרכזית משתגעת | פורום הגראז' | 7 | 26-05-07 22:02 | |
| נעילה מרכזית ברכב שאין - עד כמה מסובך? | פורום הגראז' | 6 | 26-05-07 15:00 | |
| פיאט אונו - נעילה מרכזית. | פורום הגראז' | 11 | 22-12-06 20:14 | |
| משאבת בלם מרכזית?? | פורום הגראז' | 6 | 14-08-06 20:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד