![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
צבע אדום לפיאט אונו
שוב שלום פורום פיאט
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את האשכול הזה,אז אם זה לא המקום,אני ממש מצטער. אז הסיפור הוא כזה,לפני כשבועיים פירסמתי פה אשכול על החלודה שאני רוצה לטפל בה http://www.fiatclub.co.il/forum/show...4673#post24673 בקיצור,סידרתי את העניין...יצא חלק כמו טוסיק של תינוק.תודה לכל מי שהגיב באשכול. עכשיו הבעיה היא הצבע...הייתי באוטו דיפו באשדוד וצומת סילבר ופשוט אין ספריי אדום לרכב ! בחור אחד הביא לי ספריי אדום שהיה לו...הוא אמר שהוא צבע איתו אופניים פעם...בכל מקרה ניסיתי...שמתי 2 שכבות. אבל עדיין רואים שזה לא צבע לרכב. רואים את המילוי מתחת לצבע. מכיוון שהצבע גם ככה דהוי כבר ועבר זמנו,אני חושב לצבוע את כל הרכב. אז אם מישהו יודע\יכול לברר לי , איפה אני יכול להשיג ספריי\צבע אדום לקומפרסור שמתאים לרכב אני יהיה אסיר תודה ! מדובר על פיאט אונו אדומה (כמו של stio מהפורום) תודה מראש לכל העוזרים ושיהיה חג שמח וכשר לכולם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: אונו 1.4 I.E.S
|
איך שאמרת צבע אדום חשבתי על שדרות
נדפק לי המוח במדינה הזאת. חבל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] צביעה שלמה תעלה לך המון כסף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הצבע האדום של האונו מאוד בעייתי ודוהה חזק.
אצלי הוא ממש דהה וגם מתחיל להתקלף, ווקס מחזיר אותו לתחייה לתקופה מוגבלת. אין לך מה לעשות אלא רק לצבוע מחדש וזה אכן כמה אלפי שקלים. מזל שיש לדוד שלי לא רחוק מוסך מצויין לפחחות וצבע, אז אני אכניס את הרכב לפחחות וצבע אחרי הקיץ אם עד אז הוא עדיין יהיה אצלי. נ"ב: של מי הפיאט 127 שעומדת ליד הרכב שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
ח'ברה אני לא מתכוון לצבוע במוסך !
אני מעוניין רק לקנות צבע. ולצבוע לבד. אני מאמין שצבע שיספיק לי לצבוע את כל האוטו לא יעלה יותר מ700 שקל והפיאט 127 היא של אחד מהבניין שלי...היא עומדת שם כבר כמה שנים טובות בלי לזוז,אשתו נסעה על האוטו פעם...לפני שנתיים נירא לי הם קנו רנו והפיאט סתם מעלה אבק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
בא לך לפרסם את התהליך שעשית לתיקון החלודה?
![]() |
#6 |
Junior Member
|
את האמת אני לא יודע אם אפשר להגדיר את זה כ"תהליך".
אם ראיתה את התמונות שהבאתי באשכול הקודם היו רק מין בועות של חלודה קטנים כאלה. עשיתי בדיוק כמו שמתואר פה http://motip.com/?page=2&id=87&mid=20 נ.ב לכל מי שמתעניין בפיאט 127 שליד,הנה תמונה נורמלית http://img76.imageshack.us/my.php?im...2008006tn6.jpg ועדיין הנושא הוא "צבע אדום לפיאט אונו". אני אודה לכם אם תנסו לעזור בעניין נערך לאחרונה על ידי Bandolero : 19-04-08 ב 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: בבעליותי:פיאט 127 81, פיאט אונו 1.1 91, פיאט טיפו 1.6 89, פיאט מריאה 98 1.6, פיאט 127 74, פיאסטה80,
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
כתבנו בצפון
|
צטט:
![]() בפיאט הקודמת שלי התקלף הצבע המטאלי אחרי 10 שנים, ניסינו לצבוע בספריי ובכל מיני קומבינות, מהר מאוד ניגשנו לעשות פחחות וצבע כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
צטט:
אני סך הכל רוצה למצוא מקום שאפשר לקנות בו צבע אדום לרכב זה הכל. אם וכש אני יחליט לצבוע את הרכב כולו,אני יוריד את כל הצבע המקורי (עבר זמנו,כבר 15 שנה !) נצבע אולי 2 שכבות דקות...על זה פוליש וואקס או לק. הכל בנתיים רק רץ בראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
כתבנו בצפון
|
אתה צריך לפרק את כל האוטו.
פנסים, ידיות, פסי קישוט, סמלים, טמבונים- הכל. בשאר המקומות אתה צריך לכסות את החלקים כדי שלא ייצבעו גם (כמו חלונות). אחרי 15 שנה אני מתאר לעצמי שיש מכות, שריטות עמוקות, שיפשופי חנייה למיניהם ולכן נדרש גם חומר פחחות. מורחים אותו ורק אחרי שהוא מתייבש צובעים. על דלת תא המטען מבפנים יש פחית כסופה עם הסוג המדוייק של הצבע המקורי של הרכב. גש עם הרכב לפחח, הראה לו לפי זה איזה סוג צבע אתה צריך בדיוק ויכול להיות שתוכל לקנות צבע. לבסוף שוב אציין שלי דעתי זה בזבוז כסף וזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
התאמת מנוע ח"ח מפיאט פונטו לפיאט אונו | /F/I/A/T/ | אונו - טכני | 3 | 20-03-08 22:28 |
גגון לפיאט אונו | פורום הגראז' | 1 | 26-07-07 22:51 | |
גגון לפיאט פנדה - או נגרר? | פיאט כללי | 5 | 06-05-07 18:55 | |
מחפש גגון טוב ולא יקר לפיאט פונטו 75 SX שנת 1996 | פיאט כללי | 1 | 22-07-06 21:27 | |
משחק גדול!! | אוף טופיק | 2 | 12-07-05 04:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד