![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
עזרה - טיפול בחלודה (אונו 93 - 1.1)
אז שוב שלום לכל חולי הפיאט שבינינו
![]() בהמשך לנושא שפתחתי לא מזמן http://www.fiatclub.co.il/forum/show...3027#post23027 החלטתי לנסות לסדר בעצמי את העניין של החלודה. נסעתי לאוטו דיפו באשדוד...ניגשתי לאזור של הצבע..היה שם מסך שבדיוק באותו הרגע הוקרן עליו סרט פרסומת לחברה בשם MOTIP והראו שם בן אדם עושה בדיוק את התהליך של החתיכת החלודה ומילוי,בקיצור ניגשתי למוכר לשאול אותו מה החומרים שאני צריך כדי לעשות את כל העניין,וכפי שציפיתי אין לו מושג ב100% איך הסיפור עובד ואמר גם כנראה שאין להם את כל מה שמופיע בסרט פרסומת. והנה אני פונה אליכם,שאני בטוח שיש פה כאלה שהיה להם לא פעם אחת אונו (אצלי זה האוטו הראשון.) אני מאוד הודה אם מישהו ירשום לי כאן רשימת חומרים מפורטת שאני צריך כדי לסדר את העניין ![]() ![]() ![]() ![]() זה פחות או יותר כל האזורים שאני רוצה לטפל בהם..(לחתוך למלא ולצבוע) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש לכל העוזרים יום טוב,שבוע טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
מצטרף לבקשה...
אלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
1.שלייף
2.נייר 40 נייר 240 או 320 3.חומר פחחות 4 .סיקינס 5צבע יסוד 6.צבע של האוטו זהו אני לא חושב ששחכתי משהו אני עושה את זה הרבה מקווה שעזרתי! דרך אגב כל זה עדיף שתלך לאיזה פחחות ויסדרו לך את זה וזהו. נערך לאחרונה על ידי רפאל גואטה : 09-04-08 ב 04:11. סיבה: אין |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
צטט:
![]() ומה הכוונה ב"חומר פחחות"...? יש את כל העניין של הפיברגאלס פוליסטאר או בונדו...אתה יכול לפרט אולי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
אין קשר לפיבר ולכל מה שאמרת לך למקום המתאים שמוכרים שם דברים כאלה ותבקש פשוט מאוד חומר פחחות
וזהו וכל מה שרשמתי לך קח רשימה ותבקש אבל בכל מקרה אתה לא יודע לעבוד בזה אתה לא יודע מה צריך לעשות אז לא יודע אחי חפש איזה מדריך או משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: אונו 1.4 I.E.S
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני יודע איזה סרט ראית, למרות שיש שם משהו ממש טוב לחורים וכתמי חלודה גדולים.
אתה לוקח יריעת ניילון חזקה שהחברה הזאת מספקת לך, עלייה אתה שם פיבר, ועל זה מצפה בבונדו. זה נותן כיסוי חזק יותר שיתקשה טוב. זה אחהל דבר לפי דעתי, רק שתחשוב שאם אתה קונה את כל המוצרים מהחברה הזאת בסרטון אז יצא לך חתיכת כסף |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול בחלודה וצבע. | ori | אונו - טכני | 5 | 09-02-08 23:22 |
צריך עזרה בפיאט אונו! | Mezig | שיפורים וקוסמטיקה | 10 | 27-01-08 18:33 |
טיפול 10000 לפיאט אונו | פורום הגראז' | 7 | 25-05-07 18:51 | |
טיפול 10 אלף קילומטר אונו 93 1100 | פורום הגראז' | 7 | 14-03-07 09:24 | |