![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב מנוע
נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חזרתי לארץ... וכן לעדכן.
מחשב המנוע הגיע מאנגליה תוך כ-10 ימים (יומיים לחצות את אנגליה ולעלות על מטוס, עוד 8 ימים באדיבות הצב(י) ישראל (ידוע גם בכינויו : "דואר ישראל, אחותם הצולעת" ).הוחלף, אבל המחשב לא זיהה את המפתח, האוטו לא מניע .המחשב התקול הוחזר, מניע, עדיין על 2 צילינדרים. אי-מיילים בהולים למוכר, אשר בהחלט ניסה לעזור עם מספר הצעות, אבל ללא שינוי. אחרי כמה מיילים הלוך ושוב, הבחור פשוט הודיע שהוא שולח לי מחשב נוסף, ללא חיוב כמובן, אפילו לא ביקש את המחשב הישן חזרה, כמקובל. החבילה הגיעה בזמן שהייתי בחו"ל, היום החלפתי (הסרת פילטר אוויר, שני ברגי אלן וניתוק שני קונקטורים, דקה וחצי עבודה עם יד קשורה מאחורי הגב). 4 דקות מאוחר יותר (זמן לימוד המחשב), הרכב הניע ללא בעיה ועובד שוב על 4 צילינדרים .נשארה עדיין נורית תקלה של המחשב (לא של האימובילייזר, כפי שהייתה), מחרתיים אגש למוסך ואטפל בהעלמתה. סה"כ הנזק, כולל משלוח, כ-300 ש"ח (לעומת 700 עד 1400 בתיקון בארץ). זה הפריט באיביי, ממליץ על המוכר מאוד: http://www.ebay.com/itm/351322621837...%3AMEBIDX%3AIT עכשיו יש בעיית איפוס חלונות, אפתח נושא חדש למען הדורות הבאים. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
דואר ישראל
אני מסכים עם כל מה שכתבת על דואר ישראל.
מכתבים מגיעים אלי אחרי עד 10 ימים לאחר תאריך משלוחם, חלוקת הדואר לבית כ 2-3 פעמים בשבוע (השבוע רק פעם אחת) ומגיע להם כל הקללות שקימות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice
|
אהלן,
ברשותי פיאט פונטו שנת 2006. לפני יומיים נסעתי ברכב ובאמצע הנסיעה הוא החל לגמגם עד שעצרתי והרכב נכבה. לאחר כמה שעות הצלחתי להניע אך המנוע רעד וגמגם ולכן גררתי אותו למוסך שמשון ביהוד. במוסך אמרו לי שמהחשב נשרף ושהוא לא נותן לחצי מנוע פקודה לרסס דלק. לאחר מספר בירורים של המוסך והמשך בדיוק נאמר לי שצריך להחליף את המחשב ועלות כל הסיפור כולל חלקים (מחשב, מצתים וכדומה.), עבודה וחלקים היא בסביבות ה3500 שקלים. האם זה הגיוני? אני סומך על המוסך ב100 אחוזים, השאלה אם יש דרך אחרת כמו זו שמצויינת פה על מנת להפוך את העניין הזה לזול יותר. תודה, עדי. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האופציות כולן בשרשור הזה. אם אתה יכול להעמיד את האוטו לכ-שבועיים (תלוי במצב הרוח של רשות הדואר) - הכי זול להביא מחו"ל.
אחרת אפשר ללכת לבית העסק שרפי הציע בחולון, ציינתי מחירים בשרשור. אם החלטת להזמין מחו"ל, וודא היטב את דגם המחשב שברשותך (פרק אותו, יש עליו מדבקה) והזמן אותו דגם בדיוק. יש הבדל בין השנתונים השונים. לא לשכוח להחליף קוילים וחוטי הצתה (מקוריים בלבד), אחרת גם המחשב הבא בתור יישרף. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
לאחר בירורים בדגם הספיציפי שלי (2006) לא כדאי לשים אחד משופץ או משומש כי הם נהרסים שוב ממש מהר. גם במחוון מחולון הוא אמר לי שלא כדאי לי לשים מחודש וללכת רק על חדש. חדש באייבי עולה 1500 שקל. נראה לי כבר עדיף חדש פה בארץ 2200 שקל.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
מחשב ניהול מנוע
בודאי שעדיף מחשב חדש שיש לו גם אחריות, מה גם שעל מחשב מאיביי אתה עוד עלול לשלם מכס ועוד מרעין בישין כך שזה בכלל לא יהיה לך כדאי.
תמסור לחיים ב"מוסך פיאט שמשון" ד"ש ממני וברר איתו אם יש לך איזו הנחה כחבר המועדון. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 08-06-15 ב 20:52. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
טוב... לאחר כמה ניסונות לא המוסך ולא אני הצלחנו להשיג מחשב בארץ,
אני אזמין את המחשב הבא מלונדון. http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...item2c9bff5632 השאלה שלי היא האם יש מכס על הבאת חלק כזה לארץ והאם יש דרך להימנע ממנו. המחיר של זה כולל משלוח יצא 616 ש״ח פחות או יותר לעומת מחודש בארץ שעולה 1300.. אני נוסע ללונדון ב17 לחודש וחוזר ב29 אז יש אופציה שאני אאסוף את זה גם משם, האם עדיף ככה על מנת להימנע ממכס? המוכר גם מציע אחריות של 30 יום וכמובן שליחה של מחשב חדש במקרה של שהוא לא עובד או מתקלקל במשך הזמן הזה. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
אם האוטו עומד כבר כל הזמן הזה אז מה זה עוד כמה ימים בשביל לחסוך משלוח ובלאגן פוטנציאלי עם המכס? תביא כשאתה שם, לפי דעתי
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ראש מנוע למוגדל- פרטים בפנים | ozio | אונו - טכני | 5 | 27-01-13 00:19 |
| האם יש אמת בטענה שפלאג לא מקורי עבור פונטו ספייס יכול להרוס את מחשב הרכב?פרטים בפנים. | shay2828 | פונטו - טכני | 3 | 23-11-12 12:17 |
| מחשב ניהול מנוע לאונו טורבו | liormil | אונו - טכני | 1 | 27-06-11 02:18 |
| מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 04-07-09 15:12 |
| [למכירה] מחשב ניהול מנוע HALTECH E6X חדש | dudi lancia | מכירה | 0 | 11-10-08 21:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד