![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רעש כנראה מהאגזוז
אלהן לכולם
יש לי רעש מכיוון האגזוז למטה רעש של חריקת ברזל אחד בשני הסתכלתי מלמטה וראיתי שהצינור של האגזוז לא תפוס עם החלק העגול שבו הפחמים אלה סתם דחפו לבפנים השאלה שלי האם זה מה שעושה את הרעש והאם זה צריך להיות מקובע אחד לשני ואם כן האם אני יכול לרתך אותם? תודה מראש לעוזרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
קצת לא ברור מה לא מחובר, אם תוכל להסביר קצת יותר בפירוט, או אפילו לצלם את מה שנראה לך לא תקין נוכל לעזור לך .
![]() |
#3 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
צטט:
תבדוק שהתושבות שלמות ושגומיית התושבת קיימת ואינה קרועה. יש עוד תושבת עם גומיה יותר קדימה לכיוון המנוע על-יד הממיר הקטליטי. אם היית מצרף תמונה היה יותר קל. הנה איור
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שלום לכולם תודה על העזרה כנראה אני ממש בור ברכבים שאפילו לא הצלחתי להסביר
אני ינסה שוב אם לא יצא ישים תמונות צנרת האגזוז אינה מחוברת פיסית אל האגזוז מהצד הפנימי של האוטו הצינור נראה קרוע ולא מחובר ויוצא שהצינור סתם שוכב בפנים האגזוז איפה הפחמים לפי הציור למעלה אם להסתכל מימין ישר אחרי העיגול(האגזוז איפה הפחמים) שם זה שבור נפרד אחד מהשני הצינור שוכב מבפנים.. סליחה על הבורות נהג חדש אני ![]() נערך לאחרונה על ידי newer21 : 15-11-12 ב 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני מתנצל אבל אני עדיין לא הבנתי איפה הוא משוחרר.
בכל מקרה שום צינור לא אמור להיות מונח בתוך שום דבר, כל האגזוז צריך להיות מרותך בכל חלקיו למעט החיבור בין צינור האגזוז עצמו לצינור שמוביל לסיפת הפליטה שמחוברים בברגים למיטב זכרוני.
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו S60
|
כנראה שהמשתיק נאכל מחלודה והתפורר בצד הקדמי שלו (כיוון המנוע) וצינור האגזוז פשוט מטלטל בתוכו.
לך לאגזוזן (זה שמתקן אגזוזים) ותשאל האם בכלל ניתן לרתך או שהפח מתפורר וצריך להחליף למשתיק חדש.
בדיקה והחלפת תרמוסטט עשה זאת בעצמך (מצולם). שיפוץ ראש מנוע פונטו עשה זאת בעצמך (מצולם). מדריך החלפת משאבת מים וכיוון טיימינג - עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך הכנה לטסט לרכב עשה זאת בעצמך מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) מדריך בדיקה והחלפת הנורות בלוח המחוונים ותיקון נורת בלם היד הסוררת שלא נדלקת |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עשן לבן מהאגזוז | majdy | פונטו - טכני | 7 | 24-10-11 13:23 |
נזילה של מים מהאגזוז | i12z | פונטו - טכני | 6 | 13-01-10 21:22 |
ריח דלק + עשן שחור מהאגזוז | itai | פונטו - טכני | 2 | 19-12-08 14:51 |
עשן לבן מהאגזוז | פורום הגראז' | 21 | 30-12-06 22:46 | |