![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
האמת רעיון מעולה אבל הבחור מתפזר בין מוסכים ,לכן לדעתי לעולם לא יפתור שום בעיה . דניס עצה קטנה ולטובתך ,אל תתפזר ,זה מצויין רק למוסכים . טיפלת במוסך הייתה מרוצה אז תתמיד . אל תבצע "סקרי שווקים" אצל מי תשאיר יותר מכספך . ככה גם יותר קל לפתור בעיות למיניהן באמצעות מעקב של אותו מכונאי - אם נואשתם אתה והמכונאי מלפתור בעיות אז תתיעץ הן חברים והן בפורום ואז תמשיך הלאה . חבל על העצבים הבריאות הכסף והרכב . ההערה שלי באה כהארה , לא באתי לשפוט . |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
מחזק אותך מילה במילה.פרנסיס.
דניס קח את זה לתשומת ליבך. לא רוצה להגיד לך "אמרתי לך" אבל אמרתי לך תטפל ברכב מבחינה מכאנית ואז תשים גם כנפיים של F16 על הרכב ואל תנמיך אותה רק. תוריד לה את הבולמים לגמריי וגרד את האספלט (אה, ואם כבר מדברים על אסבפלט אז גם שחרון לא מגרד אותו) צא קצת מעניין ה- "לשדרג ולשפר את הרכב" כנס יותר חזק בלתקן את הרכב ולהעמיד אותו על הרגליים. כמוני, נכון שהרכב שלך לפנייך היה בידיים בהרבה יותר מפנקות ושומרות לעומת הבעלים של הרכב שלי. שעכשיו עם כל הכבוד כבר במצב מעולה. אבל קצת קוסמטיקה וכל הקשקושים האלה זה רק עניין של זמן עד שתיהיה הכי יפה בארץ ( *אהמ* שחרון *אהמ* ) ושוב. קח את הדברים לטובה ולא לכיוון הרע, אני לא יוצא עלייך ולא שופט. לדעתי, זה האלף בית של הרכב! שקודם כל יתפקד כמו שצריך. את כל הקשקושים מעבר ומעל תמיד אפשר להוסיף.
|
|
|
|
#33 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מפחד שבעית התקתוקים תחמיר?
יותר פשוט מזה? יש לך ביטוח מקיף? תשתמש בשרותי הגרירה. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
גם אם אין ביטוח מקיף, אפשר לעשות ביטוח גרר וחלונות.
לדעתי במקרה הזה גם אם אין ביטוח גרר, חייבים לגרור, המחיר זניח לעומת הנזק שעלול להיגרם בנסיעה. דוד.
|
|
|
|
#36 | |
|
Senior Member
|
אממ..
צטט:
בקושי אבל הגעתי.. במיוחד בברקס.. הרגשתי שההגה משתגע.. מכות בהגה (לא רעידות , אלה מכות). תיקתוקים אינסופיים... הגעתי למוסך פרונט בחולון (בהמלצה של שחר מהפורום).. הוא אמר שייטפל לי ברכב.. ייקח כמה ימים.. אבל הוא יעשה את המקסימום.. בקיצור ... אני בלי רכב.. והיום נסיעה ראשונה באוטובוס.. לאחר שנה שלא ישבתי באוטובוס.. 20 דקות בתחנה מדכא...
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
|
לא אוהב להיות תמיד שולל. מה לעשות שלפעמים אין ברירה.
טעית, כך לא מוסרים רכב לתיקון. המינימום שהיית צריך זה לבקש שיעלו את האוטו על הליפט, ויראו מה הבעיה. אין לו זמן, לא משאירים את הרכב. צריך היית לצלצל למוסך ולבקש בדיקה עם ההגעה, ולשמוע הצעת מחיר. לא נשמע לי טוב, "הוא אמר שייטפל לי ברכב.. ייקח כמה ימים.. ". ותהיה ההמלצה ממי שתהיה. דוד.
|
|
|
|
#38 | |
|
Senior Member
|
אממ..
צטט:
הבחור לא רק שהעלה את הרכב על ליפט.. הוא עשה גם על הרכב סיבוב.. גם התייעצתי עם בעל המקום לגביי צירייה חדשה.. ולא שיפוץ.. בקיצור.. הבחור אמר.. שהוא עדיין לא בטוח שזה צירייה.. לכן אמר לי תשאיר את הרכב.. אני אבדוק לך מה זה.. (הוא לא יכל לבדוק לי על המקום.. כי באתי לו בהתרעה של רגע מרגע.. והיה לו הרבה עבודה).. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
תיארתי לי שכך תהיה תגובתך.
מאחל לך הצלחה. דוד.
|
|
|
|
#40 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכון הפרונט
באיזה מכון פרונט נמצאת המכונית?.
בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לאחרונה אני רואה הרבה גרנה פונטו שנמכרות במחירים מצחיקים. האם הן שוות את המחיר? | גדיA | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 05-10-09 15:41 |
| בעיות בקלץ | ניר | פונטו - טכני | 4 | 05-01-08 00:12 |
| פיאט קופה שנמכרה לאחרונה.. | פיאט כללי | 2 | 10-08-06 19:41 | |
| כמה בעיות שהתגלו לאחרונה בפיאט פונטו 2006 | פורום הגראז' | 7 | 10-07-06 21:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד