![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
נורות בפאנל מזגן - פיאט פונטו ספייס 01
שלום.
היום הפסיקו לפעול הנורות בפאנל מזגן ברכב שלי [ספייס 01 elx]. הן לא שרופות [ישנן 4 נורות שהחלפתי לפני כשנה. לא הגיוני שארבעתן יישרפו באותו יום]. יש למישהו כיוונים? איפה לבדוק? מה לפתוח? איזה פיוז אחראי לענין? תודה!
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
תעבור על כל הפיוזים. תראה איזה נשרף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הפיוז נמצא בלוח הפיוזים בתוך הרכב F25 7.5A.
דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
דוד תודה על ההשקעה!
בדקתי את הפיוז המסומן, אך הוא תקין. ליתר ביטחון, החלפתי אותו, החלפתי את הנורות - אך עדיין לא עובד. עצות? כווני חקירה? תודה רבה!
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
תן שם כמה כאפות לכל האיזור (רצוי מהצדדים)
![]() ![]() לידידה שלי לא עבדה התאורה בסקאלות חודשיםםם , 2 כאפות מלמעלה ועובד כבר שנה ![]() היא הייתה בהלם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
זו היתה התגובה הראשונה שלי אמש....
אשתי לא הבינה מה קורה... בכל אופן, פתחתי שם את כל העסק, אני רואה את החווט לנורות אלו, אבל לא מוצא מהיכן הוא מגיע. החוטים נראים שלמים ותקינים, שיחקתי איתם קצת לראות אם אכן זה מגעים, לא עזר. תודה למשתתפים!
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יש נתק באיזה שהוא חוט.
שלוף נורה אחת ובדוק רצף בין הפיוז לאחד ממגעיי הנורה. אם יש, בדוק רצף במגע השני למינוס. דוד.
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
לפני כשבועיים החלפתי את כל הנורות שם ללדים לבנים לפי הפרוייקט שביצעו באחד מהפורומים באנגלית. במהלך ההחלפה מתחתי את הקונקטורים של אחת מהנורות וזה גרם לקצר, החלפת הפיוז פתרה את הבעיה.
את מיקום הפיוז אני לא זוכר במדיוק (אזור הימין-אמצע) אבל אני כן זוכר שהוא לא היה במיקום שדוד ציין ובנוסף זכור לי שהוא היה בצבע חום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
יש איזה תמונה של לפני אחרי ?
אם יצא יפה יש מצב ללינק לנורות שקנית ? ![]() תודה סליחה על ההתעלקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat MK2 ELX | KIA Picanto EX
|
ביל,
אין לי תמונות של הלפני אבל של האחרי כן יש לי ואשתדל להעלות בהקדם. זה המדריך שפעלתי לפיו http://www.fiatforum.com/punto-guide...mk2-punto.html חשוב מאוד להשים "נייר כסף" כדי לפזר את האור אחרת זה יצא לא אחיד בחלקו. אני רק לאחר שסגרתי שמתי לב לזה ובגלל שאני עם גיר רציף הקושי בפירוק הרבה יותר גדול אז דחיתי את זה להזדמנות הבאה אם תהיה. אלו הנורות שרכשתי http://www.ebay.com/itm/130408287299...84.m1497.l2649 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת נורות פנל מזגן/נורת מנוע אדומה. | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 22-11-11 22:57 |
עזרה|במציאת נורות לפיאט פונטו ספייס | lrl23 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 19-10-09 23:36 |
פונטו ספייס 2002 שאלה חשובה. תודה (נורות נדלקות ללא סיבה) | <<האריה השחור>> | פונטו - טכני | 16 | 28-12-08 20:26 |
נורות כפתורי מזגן שרופות | oz1 | פונטו - טכני | 12 | 05-12-07 19:59 |
שינוי צבע נורות בלוח שעונים - פונטו ספייס mk2 | פורום הגראז' | 53 | 02-03-07 20:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד