![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
פונטו ספייס 2002 שאלה חשובה. תודה (נורות נדלקות ללא סיבה)
קודם כל שבת שלום,
היום כשכיביתי את המנוע אז נדלקו לי 2 נורות, אחת בצבע אדום עם ציור של פך שמן ועוד אחת כזה בלוק צהוב מתחת למד הקמ"ש, אני לא יודע מה זה ולמה זה קורה רק כשאני מכבה את המנוע? ויש לציין שפתאום גם נלדקה לי נורה שמראה שאחת הדלתות פתוחות והן אינן היו פתוחות. וגם חלון הנהג ניפתח כשהמנוע מכובה(חלון חשמלי). זה דיי מדאיג אותי אבל בכל זאת תודה לכם. ובקשה אל תנעלו לי, עשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שקשור לזה. תודה רבה ד"א אתם עוזרים לי המון! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
![]() ברכבים שיובאו לישראל הותקנה תוכנה המזהה חגים ומועדים יהודיים. כנראה שמחשב הרכב אצלך לא מכוון, הנורה הייתה אמורה לדלוק לפני 5 נרות. חנוכה שמח ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
חה חה חה
![]() אני שואל ברצינות זה לא פך שמן זה כזה מיכל עם טיפה כזאתי... מישהו יכול לעזור לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
כשאתה מכבה את המנוע והסוויצ' נשאר פתוח אז אין לחץ שמן ולכן המנורה של לחץ שמן ("הפח שמן") נדלקת. כנראה שגם זאת הסיבה של המנורה תקלת מנוע ("הבלוק") שנדלקת איך שאתה מכבה את הרכב.
בנוגע לנורה של הדלתות - יכול להיות שאחד הלחצני דלתות (או מיקרו סוויצ'ים) אינו תקין. בנגוע לחלון - הוא עובד אחרי שאתה מכבה את האוטו רק אם אתה לוחץ על הכפתור או לבד? כי הוא עובד רק אם אתה לוחץ על הכפתור אז זה הגיוני כי יש עוד חשמל. אם הוא עובד לבד אז תקרא למגרש שדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מגרש שדים, [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אבל צריך לבדוק את זה את שתי הנורות או שזה סתם חארטה?!
ולמה אין לחץ שמן פתאום ממה זה ניגרם?! ותודה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
כאשר המנוע לא עובד = אין לחץ שמן . זה לא נגרם - זאת עובדה. זה מצב תקין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
גמגום בהתנעה פונטו ספייס 2002 | mgoldst | פונטו - טכני | 42 | 20-10-08 20:13 |
לפני קניית מריאה יד שניה - שאלה חשובה | קניה | 1 | 08-09-07 17:30 | |
שינוי צבע נורות בלוח שעונים - פונטו ספייס mk2 | פורום הגראז' | 53 | 02-03-07 20:04 | |
פונטו ספייס 2002 - טיפול | פורום הגראז' | 27 | 13-02-07 23:54 | |
שאלה חשובה: מראת צד שבורה בפיאט פונטו | פורום הגראז' | 3 | 05-11-05 17:45 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד