![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#171 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האמת שלא הבנתי מה כתבת.
האם לדעתך מ. השמן לא מתקלקלת ? קרנק אובלי כן ידליק את המנורה לאחר מס' ק"מ כאשר השמן מתחמם. אפילו אם החלפת מסבים ראשי וטלטל חדשים. שחיקה בגלגליי השיניים במשאבה מעל המותר, גם הוא יגרום לכך. קפיץ עייף בשסתום בטחון לחץ במשאבה, גם יגרום לכך. ראה דיון שהתקיים בקשר לכך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138889 לא קבעתי שבמקרה הנ"ל, המצב הינו כזה. הדרך למדוד לחץ שמן היא להרכיב שעון לחץ שמן חיצוני, השעון מתחבר במקום יעודי לו או במקום יוניט לחץ השמן. דוד
|
|
|
|
#172 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
אוברול שלם....ראש מנוע+רינגים+מיסבי טלטל...
קניתי בית מצערת שלם החלפתי אותו והאוטו מגיב אחרת....בטורים סרק של 1000 סל"ד. פועל נקי והכל טוב ...אך עדיין יש בעיה. שאני לוחץ על הגז בבת אחת ועוזב האוטו מגמגם ולפעמים נכנסה. ניקוי מנוע צעדים? בכל זאת זה לא היה חדש. יאיר תראה את המגנז עם ארבעה צמיגי מישלין ,אחד לא מנופח אני חושב שהוא לא טוב.
|
|
|
#173 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ניקוי מנוע צעדים יפתור לך את הבעייה
לפי הצילומים מנוע צעדים מלוכלך ותצטרך לנקות. אלו חלק מבעייתך שלא עושה עבודה יסודית אני אמליץ להעיף אותך ממוסך מדרכה |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
ח ח ח ח ח ח
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד