![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#111 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 1.1 , פגו' 306
|
עשיתי את זה וגם הוצאתי את כבל המחשב וחיברתי שוב.
ישר בהנעה הטורים קופצים ל-3000 סל"ד למשך 7 שניות לאחר מכן יורדים ירידה דרסטית ל-400-500 ממש לפני כיבוי ואז משחקים בין 1000-2000 סל"ד. אותו מצב אחרי 10 הנעות... מוזר (O.o) הפונטו שלי השתגעה! והצינורית הקטנה מחוברת. לסעפת היניקה שלושה חיבורים. צינורית וואקום,כבל כבל כחול,ומעברי מים(צינור שהוחלף לפני שלושה ימים)[ אני יעדכן עוד 5 דקות אני מנסה לחבר את להניע בלי חיישן חמצן
שהדוושה בריצפה הלב בתקרה! נערך לאחרונה על ידי ben_david7 : 16-02-11 ב 20:59. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Senior Member
|
הכל נעשה אבל שום דבר לא עזר.
יכול להיות שהמרווחים הלא משמעותיים בשתי שסתומים גורמים לזה? מדובר במרווחים של 0.6 ו-0.5 מעל התחום המותר.
|
|
|
#113 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לא חושב שזאת הבעייה במרווחים
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Senior Member
|
בן היה אצלי נבדקו כל החיישנים כשהגענו לחיישן בית המצערת הוצאנו את התקע שינוי בסל"ד הופסק.
כך שמה שנראה כרגע בעייה בחיישן מצערת . האם חיישן זה תקול זה כשהוא מטפס לטורים גבוהים ומשחקי סל"ד למעלה למטה . אם דוד מזר יתן כיוון |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Senior Member
|
יאיר תודה רבה על העזרה!
לאחר בדיקה של יאיר נמצא שהבעיה נמצאת בחיישן בית מצטערת.(חיישן למבדה תקין) (רצועת האביזרים נקרעה והאלטרנטור לא נטעןן,ושהאלטרנטור לא נטען אסור להוריד את הרגל מהגז שהאוטו לא יכבה במקרה שלי לא הייתה לי בעיה כי שניתקת לי את החיישן הטורים נשארו קבועים על 2500 אלא אם כן אני לוחץ על הגז.) מחר אני ייקנה רצועת טיימינג ואלטרנטור,מכסה גלגל שמאל קידמי,קניסטר,קופסאת פילטר אוויר,חיישן בית מצערת מפירוק (כדי לקנות מפירוק?) ,דוד סעפת פליטה אם למישהו יש פונטו שהוא מוכר חלקים ממנה(וגר בראשון) אשמח לשמוע.
|
|
|
#117 |
|
Senior Member
|
סדר את רצועת האלטרנטור שלב ראשון
אולי לעמית ייש בית מצערת אמצעי 38 מ"מ טיפול בנזילות השמן כן במצבך שווה לקנות מפירוק |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Senior Member
|
נזילות השמן ממכסה השסתומים אני ייטפל בעוד 300ק"מ אחרי חיזוק הראש,אני ייסגור את מכסה השתומים עם סיליקון אדום.
מחר אקפוץ להביא מפירוק את החיישן ואקנה רצועת אלטרנטור,כל השאר אני ייסדר אחרי שאני ייסדר את זה,סעפת יניקה שגדולה ב-6 מילימטר תשפיע משמעותית?
|
|
|
#119 |
|
Senior Member
|
בית מצערת 38 מ"מ יתן לך מומנט בטורים גבוהים
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
גם בטורים נמוכים
שיפור מערך הנשימה ברכב צריך להתבצע מהכניסה ליציאה . כלומר לא מספק רק מצערת 38מ אלא יש צורך גם בקאמשאפט חם וכמובן גם סעפת פליטה 421 שניתן להשיג מפונטו 75 . שילוב של שלושתם יתן שיפור מקסימלי למנוע שלך כמובן ציפ יעדכן את תוכנת המחשב שלך לשיפורים שהרכבת מבחינת מפות דלק והצתה ביחס לחיישן מיקום מצערת . אם את מתכוון להגיע מסלול הזה קאמשאפט כבר יש לך . השאר תצטרך להשיג ... כמו שיאיר אמר יש ברשותי עוד סעפת שנוכל להסתדר עליה וציפ . סעפת פליטה תוכל להשיג מפרוקיה . עמית
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 16:14 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 13:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 15:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 11:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 08:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד