![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto spice ex
|
מנוע התחמם ונשרף? ספייס 8 שסתומים 2001
יש לי את האוטו כבר 15,000 ק"מ (סה"כ עשה 120) והכל היה מושלם, נסיעות לאילת וים המלח באמצע הקיץ בלי שום בעיות. עד אתמול...
הפקק של מיכל העיבוי כנראה עף באמצע נסיעה, המנוע התחמם- לא הגיע לקו האדום אבל עבר את החצי- נורית שמן נדלקה והמנוע כיבה את עצמו, כל זה באמצע כביש 6. אחרי שהמנוע התקרר, הוספתי מים ובקומבינה סגרתי את מיכל העיבוי בשביל לקרטע עוד כמה קילומטרים, לרדת מהכביש המהיר ולעלות על גרר. עכשיו מספרים לי מהמוסך שנשרפו הרינגים ואולי גם הבוכנות והצילינדר וממליצים לשים מנוע חדש. לא קרה לי דבר כזה בפונטו עדיין, אבל כן קרה ברכבים אחרים. סך הכל קצת התחממות, אפילו לא עד סוף הסקאלה ואף אחד לא מת. עוצרים, מקררים, מסדרים את התקלה וממשיכים לנסוע. יכול להיות שהפונטו כ"כ רגישות לחום שנשרף המנוע? והאם באמת שווה להחליף מנוע או שאפשר לשפץ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ע"ס מה הם קבעו שצריך להחליף מנוע .
בלוק המנוע עשויי יציקה כך שלא נראה לי שגם הרינגים הלכו. בק"מ כזה בד"כ הולך ראש מנוע עלות עד 2000 ש"ח . אל תסכים בשום אופן להחליף מנוע . בקש שיפתחו ראש מנוע ושיכניסו נפט או סולר לצילנדרים. אם הם נספגים פנימה החלף רק רינגים. אין סיכויי שהבוכנות נהרסו שם כסף על זה. לך למוסך אחר ובדוק אופציות אחרות. האם הרכב נדלק והאם יש זיופי מנוע האם יש טחינה ברדיאטור או במדיד בדיקת השמן |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
גש לחוות דעת מוסך מורשה מומחה אחר
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| מחפש מנוע הגה חשמלי לפונטו ספייס 2001-02 | idango | קניה | 22 | 23-12-09 12:32 |
| ספייס ELX - רכב התחמם ברמזור ונכבה, כנראה ראש מנוע. הצעות? (כ"ע) | YOSI-BR | פונטו - טכני | 11 | 04-12-09 03:42 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| פלגים לפונטו ספייס 2001 אוטומטית 16 שסתומים | יעקב | פונטו - טכני | 1 | 30-12-07 23:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד