![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיה הגה בפיאט פונטו ספייס 2001 ELX
יש בעיה שנוסעים ההגה ננעל ואחרי שאתה מכבה ומניע שוב אז זה מסתדר חיברו את הרכב למחשב אמרו בגלל שרכבנו קודנית אז זה עשה שגיאה מאוחר יותר כמה ימים בעיה זו קרתה פעם נוספת עיזרו לי למצוא פיתרון ולא להחליף את כול מערכת ההגה כי זה מה שאמרו לנו שצריך לעשות
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מי המוסך שקבע מוות למערכת ההגה החשמלי ?
למה הקודנית לא נותקה או פורקה לשם בדיקה אם זו הבעיה ? אתה יכול לכתוב קצת יותר בפירוט מה בדיוק הבעיה של ההגה כי אי אפשר להבין מההודעה שלך מה הבעיה ברכב שלך. האם נידלקה נורת תקלה כלשהי ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
סע לאלי את אלי דושי רחוב המנוע 8 ליד בלןמפילנד הבחור מקצועי ולא יקרן בכלל
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
זה שוב אני מההגה
שלום אני יסביר במדויק על הבעיה הרכבנו קודנית חשבו שבגללה הבעיה וניתקנו אותה לקחנו למוסך האחים ברמלה ואז הם חיברו את הרכב למחשב ואמרו שהקודנית עשתה שגיאה במחשב של ההגה והם תיקנו אותה ועל זה גבו 170 ש'חח +מעמ לאחר כמה ימים נסענו והופ שוב נתקע חזרנו למוסך והוא אמר שאולי צריך להחילף את כול מוט ההגה מכיוון שאמא שלי עובדת בחולוןן היא נסעה היום לעבודה עם האוטו היא נכנסה למוסך פיאט הילוך שישי ושם מנהל המוסך לקח את הרכב לסיבוב הוא אמר לאמא שלי שהוא לא ראה בעייה והוא אמר שאם יש בעייה אז המנורה של ההגה צריכה לדלוק קבועה ואצלנו כאשר אתה מכבה את הרכב ומניע שוב אז המנורה נעלמת אנחנו לא יודעים מה לעשות אנה כונו אותי לדרך הנכונה לטיפול בבעיה זו אגב אני מרמלה אז אם יש מישהו שמתחמחה בזה אז בתודה תפנו אותי אילו
נערך לאחרונה על ידי ASI 16 : 27-03-08 ב 21:07. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
קיבלת המלצה על מוסך ביפו !
עוד המלצה - מוסך "שמשון" ביהוד. כדאי לבדוק את חיבורי המצבר - שההדקים סגורים היטב ולא משוחררים, שאין קורורזיה על ההדקים. במקרה של מגע לא טוב ההגה זו אחת מהמערכות הראשונות שתיפגע. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
בשביל הסטטיסטיקה
כמה ק"מ הרכב עבר? האם אתה נוסע עם CITY באופן קבוע? רוב הסיכויים שמכאן התקלה תחמיר ומכלול ההגה יוחלף לבסוף (בין אם 'רק' מנוע או כל הגשעפט)
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
| היכן ממוקם פילטר מזגן בפיאט פונטו ספייס 2001? | 11efraim | פונטו - טכני | 13 | 27-03-08 11:04 |
| יש לו בעיה בפיאט פונטו. סל"ד סרק לא יציב ומצבר שמתרוקן. | פורום הגראז' | 2 | 20-07-07 23:27 | |
| בעיית התחממות בפיאט פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 3 | 22-04-07 07:30 | |
| הגה כוח פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 7 | 17-11-06 17:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד