![]() |
בעיה הגה בפיאט פונטו ספייס 2001 ELX
יש בעיה שנוסעים ההגה ננעל ואחרי שאתה מכבה ומניע שוב אז זה מסתדר חיברו את הרכב למחשב אמרו בגלל שרכבנו קודנית אז זה עשה שגיאה מאוחר יותר כמה ימים בעיה זו קרתה פעם נוספת עיזרו לי למצוא פיתרון ולא להחליף את כול מערכת ההגה כי זה מה שאמרו לנו שצריך לעשות
|
מי המוסך שקבע מוות למערכת ההגה החשמלי ?
למה הקודנית לא נותקה או פורקה לשם בדיקה אם זו הבעיה ? אתה יכול לכתוב קצת יותר בפירוט מה בדיוק הבעיה של ההגה כי אי אפשר להבין מההודעה שלך מה הבעיה ברכב שלך. האם נידלקה נורת תקלה כלשהי ? |
צטט:
|
זה שוב אני מההגה
שלום אני יסביר במדויק על הבעיה הרכבנו קודנית חשבו שבגללה הבעיה וניתקנו אותה לקחנו למוסך האחים ברמלה ואז הם חיברו את הרכב למחשב ואמרו שהקודנית עשתה שגיאה במחשב של ההגה והם תיקנו אותה ועל זה גבו 170 ש'חח +מעמ לאחר כמה ימים נסענו והופ שוב נתקע חזרנו למוסך והוא אמר שאולי צריך להחילף את כול מוט ההגה מכיוון שאמא שלי עובדת בחולוןן היא נסעה היום לעבודה עם האוטו היא נכנסה למוסך פיאט הילוך שישי ושם מנהל המוסך לקח את הרכב לסיבוב הוא אמר לאמא שלי שהוא לא ראה בעייה והוא אמר שאם יש בעייה אז המנורה של ההגה צריכה לדלוק קבועה ואצלנו כאשר אתה מכבה את הרכב ומניע שוב אז המנורה נעלמת אנחנו לא יודעים מה לעשות אנה כונו אותי לדרך הנכונה לטיפול בבעיה זו אגב אני מרמלה אז אם יש מישהו שמתחמחה בזה אז בתודה תפנו אותי אילו
|
קיבלת המלצה על מוסך ביפו !
עוד המלצה - מוסך "שמשון" ביהוד. כדאי לבדוק את חיבורי המצבר - שההדקים סגורים היטב ולא משוחררים, שאין קורורזיה על ההדקים. במקרה של מגע לא טוב ההגה זו אחת מהמערכות הראשונות שתיפגע. |
בשביל הסטטיסטיקה
כמה ק"מ הרכב עבר? האם אתה נוסע עם CITY באופן קבוע? רוב הסיכויים שמכאן התקלה תחמיר ומכלול ההגה יוחלף לבסוף (בין אם 'רק' מנוע או כל הגשעפט)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:51. |