![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ELX
|
אתמול במהלך היום הרכב התחמם לי פעמיים, לא תופעה נדירה מידי.
ההבדל היה שבשאר המקרים כשזה קרה, אם הייתי נותן גז בניוטראל, החום היה יורד. אתמול, רק בנסיעה הצלחתי להורדי לו את החום. בערב יצאתי מהמרכז לירושלים, הדרך הייתה בסדר. רק בסוף הנסיעה, בגלישה / עמידה ברמזור היה נראה לי שיש רעידות בטורים. הגעתי לירושלים, חניתי כשעה ואז המשכתי לנסיעה קצרה של חמש דקות בתוך ירושלים. אחרי שלוש שעות חזרתי לרכב, והוא לא מניע. הזמנתי חילוץ, הגיע מכונאי ואמר שהמנוע תפוס. היום גררו אותו למוסך כאן במרכז. המוסכניק אומר שנראה שנקרעה הרצועה (טיימיניג) והאופציות הן מנוע או ראש. פונטו ELX 2001 אוטומט אשמח לדעתכם על הבחירה המועדפת ועלויות משוערות. תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יפה שאתה מעדכן בפורום.
בכותרת כתבת "היה מנוע ?" חבל שלא עדכנת לפני הגרירה. עכשיו כבר מאוחר לשאול אבל אשאל. האם כאשר המנוע לא הניע היה סטרטר ?. וכמה אמר לך המכונאי עלות משוערת למנוע או לראש. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
דוד, למה עכשיו מאוחר לשאול?
היה סטארטר ממש 'קצר'. המכונאי אמר שמבחינת מחיר גם כך וגם כך זה אמור לנוע סביבות ה5K לפני מע"מ. אציין שלדעתי הוא לא בדק את האוטו, אלא רק נתן לי דיאגנוזה משוערת לפני יום ראשון. ואגב, אם הרצועה אכן נקרעה כשהמנוע היה כבוי, האם זה לא אומר שהנזק למנוע נמנע? נערך לאחרונה על ידי komoto : 16-01-14 ב 21:09. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
מאוחר משום שעכשיו לא נראה לי שתוציא את האוטו מהמוסך.
יאיר תחזיק חזק, 6000 ש"ח להחלפת מנוע או ראש. "בסביבות", ז.א לא סופי. ![]() בכול מקרה אני יכול להביא לך מנוע מיבוא עם אחריות ב-2500 ש"ח כולל מע"מ מהיבואן. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איייי 5000 אלף לפני מעמ אפשר לחשוב שנימרך הרכב באיזה קיר שלוקחים כל כך הרבה כסף על החלפת מנוע זה ממש מוגזם אם יש לך אפשרות תוציא את הרכב מהמוסך לפני שעוד ימציאו לך כל מיני המצאות ותיגרור לדוד
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
לא התכוונתי שיגרור אליי. אלא שידבר עם המוסך שהוא מביא את המנוע.
ויבקש מחיר על עבודה. שכחתי לציין שהמחיר שכתבתי, כולל משלוח חינם. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
קיבלתי את הה"פ שלך. בשלב זה לא לגרור את האוטו אלי. משום שלא הבנתי , מה בדיוק אתה רוצה לעשות. האם אתה חושב לבצע לבד ?. יש לך את הידע לבצע ?. אם לא, פנה yair791 וסגור איתו.
מיד אשלח לך בפרטי את מס' הנייד שלו. בכול מקרה שלא תבצעו כאן, אתה יכול לקבל את המנוע לכול מקום שתרצה במחיר שכתבתי. זכור, שאם אתה מקבל את המנוע במשלוח, לא ניתן לשלם בכרטיס אשראי, משום שלמוביל שלהם אין אפשרות. וצריך להכין מזומן. כמובן שתקבל חשבונית עם אחריות. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שמן מנוע לפונטו ספייס 2003 עם מנוע שעשה מעל 180 אלף | spice2003 | פונטו - טכני | 1 | 11-05-12 11:02 |
| נורת מנוע דולקת לאחר כיבוי מנוע פתאומי-עזרה? | YuriFink | פונטו - טכני | 3 | 11-11-11 20:34 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| התקנת מד חום מנוע בפונטו 55 מנוע 1108 {עזרה דחוף} | פורום הגראז' | 3 | 31-03-06 11:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד