![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
נוזל הקירור שקוף - האם זה אומר שזה מים?
קניתי גרנדה 2009 ושכחתי לבדוק נוזל קירור. הרכב כבר שנה לא באחריות, משמע לא ידוע מי מילא נוזל קירור.
פתחתי עכשיו את המיכל וראיתי שהנוזל שקוף (מבחוץ הפלסטיק אדום, לכן חשבתי שהכל בסדר). האם זה אומר שאלו מי ברז\מים מזוקקים. שמעתי שמועה שנשמעת הזויה שהנוזל מאבד את צבעו עם הזמן. אם כן, כמה יעלה להחליף והאם יש ממש צורך לנזק את כל המערכת אצל מוסך ולהוציא סכומים גדולים בשביל זה, או האם אני יכול פשוט לפתוח משהו למטה, לתת להכל לנזול ואז למלא פאראפלו בעצמי. תודה מראש! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט גראנדה
|
יש לי גרנדה 2007 ונוזל קרור זה פרפלו בצבע אדום/ורוד
ממה שאני יודע עדיף להיזהר במילוי עצמי של נוזל קירור בגלל אויר שיכול להיות במערכת ואז יש צורך בביצוע ניקוז אויר ! מקווה שאני לא מטעה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אוויר לא יכול להיכנס למערכת בעת הוספת נוזל קירור לתוך מיכל שיש בו כבר נוזל קירור אולי פשוט לא מילו כמו שצריך בפעם האחרונה תמלה עד לאן שצריך ותעקוב אולי יש נזילה קטנה
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו איבו, רנו מגאן
|
פונטו איבו 2010
אצלי שקוף והרכב טופל מהשנה הראשונה רק במוסך מורשה .
מעולם לא מילאתי כלום באוטו חוץ מנוזל וישרים . כך שיש איזה נוזל קירור שקוף שממלאים במוסך המורשה בחדרה בנוסף לטיפול שנתי ב2000 שח . |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| נוזל קירור פראפלו, ערבוב בין מים לנוזל קירור | r.a20 | פיאט כללי | 1 | 06-06-10 16:13 |
| נוזל קירור | Suedehead | פונטו - טכני | 24 | 25-04-10 04:40 |
| טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד